Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (SUPERCOPA 2017)

Miró Gràfic Cubelles nou campió.

L’equip de Cubelles es prenia la revenja de la final de Copa i deixava al Pista Cero-El Racó d’en Pinilla sense triplet.

Els campions van anar sempre per davant en el marcador i no van patit en cap moment  per la seva victòria. Desprès d’avançar-se per 2-0 van veure com l’equip diirigit per Alfonso Rodriguez marcava, abans dels descans,  el seu unic gol. A la represa dos nous gols del Miró Gràfic posaven el definitiu  1-4 en el marcador.

En el partit pel tercer i quart lloc el Bar El Rinconcito superava al Bar Granja Tac per 3-1 gràcies,en part, a disposar d’una banqueta molt més amplia.

Cal destacar l’esportivitat amb que es van disputar tots els encontres d’aquesta Supercopa que, un any més, donava el tret de sortida a la competició de Futbol-7 a la nostra comarca.