Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: PAMP ROJO-NOVA OLIVELLA

El Dream Team HQ acaba la fase regular de Segona A com a primer classificat

El Dream Team HQ va tancar la fase regular de Segona A com a primer classificat. En va tenir prou empatant a tres contra la Penya Barcelonista.

L’Atlètic Ribetà, segon, va imposar-se a The Old Boys per 3-1 amb dianes de Gerard, Albert i Iván, però ja no va poder assaltar el lideratge.

Tant el Dream Team HQ com l’Atlètic Ribetà són els favorits en el play-off pel títol i l’ascens. Els acompanyaran The Old Boys i el Secret de l’Eskala, també ja calssificats des de la jornada anterior.

Primera DivisióLos Charrúas van fer un pas més cap al títol després de desfer-se de l’Amigos de Zizou Elecmont per 1-2.

Matías i Nico van ser els autors dels gols de la victòria. Ara tenen 10 punts d’avantatge al capdavant de la taula amb només 12 en joc. La setmana que ve descansen.

El Géminis Style va descansar i el Hooligans s’ha situat segon, tot i que va quedar encallat en l’empat a quatre contra el Bar T.A.C., que amb dianes d’Álvaro Marín, Kilian i Marc (2) va arrencar un punt contra un dels grans del campionat.

A Segona B, l’Eco Recasens, que ja tenia assegurada la primera plaça per disputar al play-off pel títol i l’ascens, va tancar la fase regular amb una derrota (3-6) contra el Pico Pala TM, tercer per la cua.

També estaran en el play-off de dalt l’Apóstoles, que va golejar (0-7) el Pam Rojo-Nova Olivella, i l’Inter de Puerto Alegre. El partit d’aquesta setmana dels ‘interistes’ –s’enfrontaven a Los Legends– està pendent de resolució per part del Comitè de Competició.