Notícies

Acte “Entre Totes, Tot / Esport Femení”

Palau d’Esports Catalunya, Tarragona (17/09/2022)

Organitza: Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona, Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge i Esport3.
Data: dissabte, 17 de setembre, de 12.00 a 14.00 hores.
Lloc: Palau d’Esports Catalunya (Tarragona).

“Entre totes, tot” perquè l’esport femení català no només són les esportistes, sinó també les persones dels àmbits tècnic i directiu i les persones aficionades. Per primera vegada a la història es reuneix l’esport femení català en un mateix espai. És una trobada, oberta al públic, que no s’ha vist mai, on persones assistents tindran l’oportunitat d’interactuar amb reconegudes esportistes i on es reconeixeran els èxits de l’esport femení en diferents àmbits.  Per primer cop, esportistesentrenadoresàrbitresdirectivesperiodistesetc. es reuneixen i són protagonistes d’un gran esdeveniment. Es reconeixeran 23 equips que competeixen en tornejos internacionals, 14 esportistes amb una àmplia experiència professional, àrbitres, entrenadores i directives, entre altres convidades.

L’acte donarà el tret de sortida a la temporada 2022-2023 de l’esport femení català i serà retransmès en directe per Esport3. La jornada està oberta a tothom que vulgui participar. A l’inici, hi haurà un espai previ de signatures, amb esportistes destacades i, posteriorment, hi haurà una sèrie de reconeixements i actuacions per tal de visibilitzar la potència de l’esport femení.

Objectius:

  • Visualitzar els èxits, el talent i el potencial de l’esport femení català.
  • Empoderar totes les dones vinculades al món de l’esport.
  • Trencar motlles, barreres i estereotips.
  • Promoure noves esportistes referents.
  • Fer un reconeixement a clubs, esportistes, directives, presidentes, entrenadores, àrbitres i periodistes.
  • Aconseguir una imatge única, mai vista, de cohesió i força.

Consulteu tota la informació en aquest enllaç 

www.cegarraf.cat