Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: HQ Fonolljardiners (Grup E)

Arrenca la competició de Copa amb sis grups de sis equips cadascú

La primera fase servirà per determinar la configuració dels vuitens de final

Ja està en marxa la competició de Copa a la Lliga Comarcal de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf. Enguany, en la primera fase hi ha sis grups de sis equips cadascú per a un total de 36 conjunts. Passaran als vuitens de final els tres primers de cada grup, tenint en compte que els quatre pitjors tercers hauran de disputar-se dues de les places per a les eliminatòries.

Al grup A va destacar el triomf de l’ECO Recasens-Sports Bar Sitges per 6-0 amb un hat-trick de Pol Noguera. Els dos partits del grup B van ser més ajustats: el Toquetas va imposar-se al Pico Pala per 2-3 i el Permier Team i el Luistattoo van empatar a tres. Queda pendent el partit entre el Cade Projectes-Cal Trajo i el Manchester Piti.

Al grup C, el resultat més inflat va ser el 5-0 que el FC Skal va endossar al FCNG amb gols de Marc Martín (2), Pau MartínRaul Gordo i Óscar Galindo, mentre que al grup D tot van ser golejades: 0-5 de l’Amigos de Zizou al Tecnogarpen, 5-1 del Masca Asociación al CE Nova Olivella i 6-1 de Los Charrúas al Liverpool i la Geltrú.

Al grup E va destacar el 5-0 del Tecnosur sobre el Revestimientos Facoli amb tres dianes de Joaquín Salvatierra. Per la seva part, el HQ Fonoll Jardiners va superar el Nottingham Miedo per 4-1 en el resultat més ampli del grup F, tenint en compte que el 5-0 de l’AC Vilano contra l’Atlètic Ribetà va ser causat per la incompareixença de l’Atlètic.

Podeu llegir la noticia a elPrimer.cat

www.cegarraf.cat