Notícies

25-N Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

MANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT 2022

Amb motiu del 25 novembre,Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones us facilitem l’enllaç al FORMULARI per formalitzar l’adhesió de la vostra entitat, centre educatiu, universitat, empresa o administració al MANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT 25N 2022.

Us proposem fer la lectura pública del MANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT en els vostres entornsabans d’iniciar les activitats fisicoesportives que tingueu previstes entre el 15 i el30 de novembre, en l’àmbit de l’esport escolar, federat, universitari, docent, de competició o de lleure.

Des de l’esport refermem el compromís amb la llibertat i la garantia del dret de les dones a la seguretat, a la integritat física i psicològica, a la salut, a l’educació, a la participació social i política. Per unhttps://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/genere/violencia-masclista-en-lesport/DiaIntern_Eliminacio_Violencia_Dones/ Esport Segur, amb respecte, dignitat, igualtat, llibertat i joc net.

La Relació d’entitats adherides al Manifest del món de l’Esport 25N 2022, s’actualitzarà diàriament amb la informació referent a les activitats previstes, dates i llocs de tota Catalunya on es faran les lectures públiques.

Podeu disposar de materials (cartells, vídeos, banners, gifs, etc.) per difondre el missatge en els vostres entorns, amb la publicació de fotos i vídeos personalitzats als vostres espais de difusió i xarxes socials, utilitzant les etiquetes #25N #EsportSegur.

Per una vida i un #EsportSegur, lliure de violències masclistes!