Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Los Charrua, líder sòlid a Primera

Primera Divisió

Los Charrua tornaven a demostrar el seu excel·lent moment de forma aconseguint imposar-se al Amigos de Zizou-High Times VNG per 3-1 i mantenir-se una setmana més al capdamunt de la classificació. Poques dificultats trobava el Finques Rius per sumar tres nous punt gràcies a la seva victòria davant el Can Turky’s per un clar 4-0. El FC Fènix  supera al Pizzeria Francesco en la classificació després de derrotar-lo aquest dilluns per un ajustat 1-2. Inesperada ensopegada de l’Andamial CF que, en un disputat encontre, no passava de l’empat davant el Club Tennis Ribes (5-5). Es manté en la part mitja de la taula el FC Rockeros que en aquesta vuitena jornada s’imposava al Tot Gos Zero Gravity Records per 1-3.

 

Segona Divisió A

Victòria per la mínima de l’Uzeda & Rojas FC davant la Penya Ribes Desguaces La Piña per 3-2 que serveix als locals situar-se en les places d’honor de la categoria. Molt igualat es presentava l’encontre Sporting Sitges – Atletico Perroflautas que complint amb les expectatives finalitzava amb un resultat  ajustat (2-3). Golejada del Bar TAC enfront d’un Pamp Rojo-Nova Olivella que compta els seus partits per derrotes i que aquesta setmana encaixava un 15-2 amb quatre gols del jugador local M.Zurita. Treballat triomf de la Penya Barcelonista Vilanova davant els Veteranos CD Ribes (3-4) en un enfrontament os és van mostrar dues targetes vermelles i es van produir alguns incidents reprovables. Imparable, una setmana més, el Masca Asociación que es desfeia de El Vilanoví per un clar 1-6.

 

Segona Divisió B

En un enfrontament on cap dels dos equips disposava de canvis en la baqueta el Dream Team Luxury, líder de la categoria, s’imposava al Vilablau FC per 4-1. Repartiment de punts entre Vilathletic i Los Legends en un partit que finalitzava amb 2-2 al marcador. Còmode triomf del Tapascomedy Mir FC enfront a La Toscana per un contundent 7-1. El Pico Pala TM aconseguia la seva tercera victòria de la temporada al superar al Sin Patrocinador FS per 3-5. Derrota dels Hooligans per 2-4 davant un Weed Ham United que disputava tot l’encontre sense canvis.

PRIMERA DIVISIÓ  Jornada 8

SEGONA DIVISIÓ A  Jornada 8

SEGONA DIVISIÓ B  Jornada 8