Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Setmana rodona pel Finques Rius.

PRIMERA DIVISIÓ

Pas de gegant del Finques Rius per aconseguir el títol de lliga, ja que aquesta setmana aconseguia superar per 3-0 al Miró Gràfic Cubelles, el seu perseguidor més immediat que queda ara a set punts per sota en la taula, i veia com el tercer classificat, el Pista Cero-Racó d’en Pinilla, era superat per Amigos de Zizou per un inesperat  5-2 en la que podem considerar la sorpresa de la jornada. Impagable victòria del Can Turky’s enfront de FCNG Bol per 5-2 que deixa als locals molt a prop d’assegurar-se la permanència. S’allunya de les places d’honor el FC Raconet que aquesta setmana no reunia suficients jugadors per disputar el seu partit enfront el Bar Granja TAC fet que li comportava la pèrdua dels tres punts més un punt de sanció. Jornada molt positiva pel Bar La Penya Sitges que gràcies a la seva victòria davant Alimentación Coch-Los Charrua, i sumat als resultats dels altres equips implicats en la part alta de la classificació, recupera les seves possibilitats d’acabar la competició entre els tres primers classificats.

 

SEGONA DIVISIÓ A

L’ajornament dels encontres Fenix-Dentamar Sitges – Viromet i Atletico Perroflautas – Monbio Naturvila, sol·licitats pels equips implicats, més la jornada de descans que afrontava el Nottingham Prisa deixava aquesta setmana amb la disputa de, només, dos encontres d’aquesta categoria. Inesperada ensopegada del Bar El Rinconcito, es veia sorprès per la Penya Ribes per 5-3, que deixa als visitants momentàniament fora de les places d’ascens. No desaprofitava aquesta circumstància un altre conjunt ribetà, el Club Tennis Ribes, que gràcies al seu triomf enfront d’un Tot Gos & Zero Gravity Records que va disputar tot l’encontre amb només sis jugadors, se situa en solitari en la segona posició de la taula a l’espera dels partits ajornats. Com ja s’ha notificat als equips afectats els partits ajornats aquesta setmana han estat programats pel proper dimarts 3 d’abril.

 

SEGONA DIVISIÓ B

Es manté, una jornada més, la igualtat en la part alta de la classificació d’aquesta Segona B on cap dels dos primers classificats perdia l’oportunitat de sumar els punts en joc. Running Filipides, l’actual líder, es desfeia del Mar Mari per 4-2 amb més dificultats de les que es podia preveure mentre l’Steaua Vilanova aconseguia els tres punts sense haver de disputar l’encontre que l’havia d’enfrontar a la UD Frente Escorxador per la incompareixença d’aquest equip. Aquest fet deixa al cuer de la categoria a un pas de l’exclusió, quan manquen encara cinc partits per finalitzar el campionat, en ser aquest el segon partit on no es presenten. Una pèssima primera part del Nou Sin Perdón facilitava la victòria del Pico Pala TM per 4-3 fet que impedeix als de Ribes recuperar la tercera posició de la taula. Es preveia molt igualat el partit La Toscana – UD Nova Olivella, on els dos equips es diputaven la cinquena plaça de la classificació, i que finalment es decantava a favor dels visitants per 1-3. Ajornat l’encontre Restaurant Can Tabaco – Jagger Rangers a petició dels dos equips. Jornada de descans pel Veteranos CD Ribes.