Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

El Consell Esportiu premia els millors equips i màxims golejadors de la temporada 23/24

La sala polivalent de l’Estadi dels Alumnes Obrers va acollir , el passat 26 de juny, el lliurament de premis de la temporada 2023/2024 de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf.

El quadre d’honor de la Primera Divisió van conformar-lo CADE PROJECTE & CAL TRAJO (primer classificat), HOOLIGANS (segon classificat) i GEMINIS STYLE (tercer classificat).

El premi al Joc Net va ser per a CADE PROJECTE & CAL TRAJO i el guardó de màxim golejador se’l va endur GUILLEM GRACIA (ECO RECASENS-SPORTS BAR SITGES) que va fer 23 dianes.

A Segona  van estar premiats DREAMTEAM D13, com a campió, INTERNACIONAL DE PUERTO ALEGRE i LUISTATTOO FC, com a segon i tercer classificats, respectivament.

El premi al Joc Net se’l va endur el PIZZERIA FRANCESCO. El màxim golejador va ser JOAN RAYA (LUISTATTOO), autor de 17 dianes.

Al Grup A de Tercera el podi van conformar-lo  NOTTINGHAM MIEDO (primer),  ATLETICO PERROFLAUTAS (segon) i  REVESTIMIENTOS FACOLI (tercer).

REVESTIMIENTOS FACOLI va guanyar el premi Joc Net i ERIC MUÑOZ (NOTTINGHAM MIEDO) va ser el màxim golejador amb 24 dianes.

Pel que fa al Grup B els guardonats foren HQ FONOLLJARDINERS (primer), TECNOSUR FC (segon) i TOQUETAS (tercer)

El màxim golejador de la categoria va estar JOAQUIN SALVATIERRA (TECNOSUR FC) que sumava 27 gols i el premi Joc Net va estar per HQ FONOLLJARDINERS

La competició té prevista la seva represa el proper mes d’octubre amb la disputa de la Supercopa 2024.

www.cegarraf.cat