Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: HQ Fonolljardiners

Els quarts de final de la Copa de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf, definits

Els semifinalistes es decidiran dilluns vinent, 10 de juny.

Ja estan definits els quarts de final de la Copa de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf.

En vuitens, l’Skal va derrotar l’Amigos de Zizou per 0-5 amb gols de Marc Torlanda (3) i Josep Oriol Pino (2). Ara s’enfrontarà al HQ Fonoll Jardiners, que va superar el Toquetas FC per 1-3 gràcies a les dianes de Marçal i Rubén Gunter (2).

El Hooligans, per la seva banda, va eliminar el Dream Team D13 en els penals després que el temps reglamentari acabés amb empat a dos. El seu pròxim rival és el Géminis Style, que va imposar-se (2-1) l’Inter de Puerto Alegre amb un doblet de Raúl.

També van fer els deures Los Charrúas, que es van desfer de l’ECO Recasens Sports Bar Sitges per 1-5 amb dianes de RojasFassani, Ortega (2) i Britez. El Nottingham Miedo s’hi enfrontarà en quarts després de fer valer els gols d’Eric (2) i Pau Olivella per guanyar el Masca Asociación per 2-3.

Per la seva part, el Cade Projectes Cal Trajo va vèncer el Tecnosur per 0-2. Els gols del triomf se’ls van repartir Pau Pujol i Uri. Els vermells s’enfrontaran en quarts amb l’Apóstoles, que va doblegar del Luistattoo per 2-3 gràcies als gols de Gerard i d’Alexis (2)

Podeu llegir la noticia a elPrimer.cat

www.cegarraf.cat