Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: HQ Fonolljardiners, campió virtual del Grup B de la Tercera Divisió.

L’HQ Fonoll Jardiners, campió matemàtic del grup B de Tercera Divisió amb un ple de victòries

A Segona, el Luistattoo i l’Inter mantenen un bonic pols pel 2n lloc

L’HQ Fonoll Jardiners va proclamar-se, dijous, campió de manera matemàtica al grup B de la Tercera Divisió de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf. Ho va aconseguir sumant la 15a victòria en 15 partits tot derrotant el Masca Asociación per 4-1 amb gols de Christian Guisado (2), Marc Pérez i Carlos Fernández. Amb el títol a la butxaca, els blancs també es van assegurar l’ascens.

Al grup A de Tercera Divisió el líder Nottingham Miedo va cedir un empat a cinc contra el Xiringuito FC, setè. L’Atlético Perroflautas i el Revestimientos Facoli, segon i tercer, van imposar-se amb comoditat al FC Moreno i al Garraf-On, respectivament.

D’altra banda, el Luistattoo i l’Inter de Puerto Alegre mantenen un atractiu pols per la segona posició a la Segona Divisió. Cap dels dos equips no perd de vista el líder Dream Team D13, que no va jugar durant aquesta setmana.

El Luistattoo va superar dimarts el FCNG per 3-4 amb gols d’Arnau P., Oriol (2) i Raya. També va vèncer per la mínima l’Inter de Puerto Alegre, que es va desfer del cuer AC Vilano per 2-3 gràcies a les dianes de Jordi Espejo, Martí Díaz i Adrián Redondo.

Primera Divisió, el líder Cade Projectes-Cal Trajo va fer els deures dilluns tot imposant-se a l’Amigos de Zizou Elecmont Plat i Forquilla Garraf per 1-5. Els gols del triomf se’ls van repartir Rubén Muñoz, Guillem Pérez, Pol Molina (2) i Adrià Marcé.

El Hooligans i l’ECO Recasens, segon i quart respectivament, tampoc no van fallar i van guanyar l’Apóstoles FC (3-5) i l’Atlètic Ribetà (2-8). El FC Skal va arrencar un empat a un contra Los Charrúas. El Géminis Style, tercer, va descansar.

Podeu llegir la noticia a elPrimer.cat

www.cegarraf.cat