Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: DrEAM TEAM D13 (2a Divisió)

El Dream Team D13 suma una nova victòria i continua sòlid com a líder de la Segona Divisió

A Primera, el FC Skal sorprèn (7-2) l’ECO Recasens-Sports Bar

El Dream Team D13 continua amb pas ferm al capdavant de la Segona Divisió de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf. Dimarts es va desfer del FCNG per 5-2 amb gols de Bogdan (2), Miguel (2) i Andrés.

L’Inter de Puerto Alegre, segon a la taula, va tenir jornada de descans i el Tecno Garpen Instal·lacions i Renovables, tercer classificat, va perdre per 5-4 contra The Old Boys Shangrila.

Primera Divisió, li va tocar descansar al líder Cade Projectes-Cal Trajo. El Hooligans va perdre contra Los Charrúas per 1-2 i veu perillar la segona plaça. La té a tir el Géminis Style, que va veure com el partit que l’havia d’enfrontar a l’Amigos de Zizou Elecmont Plat i Forquilla Garraf quedava ajornat.

El FC Skal, penúltim, va firmar la golejada de la jornada tot endossant un 2-7 a l’ECO Recasens-Sports Bar Sitges. Va brillar Marc Martín amb quatre dianes.

Al grup A de Tercera Divisió no va fallar el líder Nottingham Miedo, que es va imposar per 1-3 al segon, l’Atlético Perroflautas. Els gols del triomf se’ls van repartir Eric Muñoz, Ricard Sugrañes i Joan López.

També al grup B de Tercera Divisió va guanyar el líder. L’HQ Fonoll Jardiners continua comptant tots els seus partits per victòria després de doblegar La Geltrú FC per 2-10. Álex Álvarez, amb tres gols, i Biel Galisteo, amb un parell, van destacar.

Podeu llegir la noticia a elPrimer.cat

www.cegarraf.cat