Notícies

COMUNICAT SAEE

EL MODEL 347 O  DECLARACIÓ ANUAL D’OPERACIONS AMB TERCERES PERSONES

Les persones que comencen a exercir càrrecs directius en una entitat Esportiva sovint tenen la percepció de que fins les obligacions fiscals anuals acaben coincidint amb la finalització de l’any, sobretot quan l’any fiscal de l’entitat coincideix amb l’any natural i va des de l’1 de gener fins al 31 de desembre; res més lluny de la realitat.
Totes aquelles entitats que han iniciat processos de regularització han pogut comprovar que el mes de gener ha sigut intens i amb força activitat fiscal, ja que les obligacions del tancament del trimestre coincideixen amb certes obligacions anuals, d’aquí la intensitat a la que fèiem referència.
Però la feina encara no està enllestida, encara queden obligacions importants per atendre del 2021, com per exemple la presentació del model 347 o Declaració Informativa. Declaració anual d’operacions amb terceres persones.

Podeu consultar més informació en aquest enllaç

Us recordem que el SAEE, el SERVEI GRATUÏT d’assessorament i formació per a les entitats esportives del Garraf, resta  a la vostra disposició per qualsevol consulta.

Dilluns i dimecres de 15.30 a 19.30h.

Dimarts i dijous de 10.00 a 14.00h.

Telèfon de contacte: 676 621 829 / Correu electrònic: saee@cegarraf.cat

www.cegarraf.cat