Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: REVESTIMIENTOS FACOLI (Tercera Divisió – Grup A)

El Cade Projectes-Cal Trajo continua ferm a Primera Divisió en l’inici de 2024

El Nottingham Miedo, líder en solitari al grup A de Tercera Divisió

El canvi d’any no ha variat gens ni mica la bona dinàmica del Cade Projectes-Cal Trajo, que es manté com a líder sòlid en la Primera Divisió de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf. En la primera jornada de 2024 els vermells van superar el Gémenis Style, rival directe de la zona alta, per 2-3.

El Hooligans, segon classificat, va endossar un 5-0 a l’ECO Recasens-Sports Bar Sitges en un altre duel entre dos inquilins de la zona alta. La jornada es va completar amb els triomfs de Los Charrúas contra l’Atlètic Ribetà (1-3) i del FC Skal davant l’Apóstoles FC (0-2).

Segona Divisió continua el triple empat al capdavant de la classificació entre el Dream Tem D13, l’Inter de Puerto Alegre i el Tecno Garpen. Tots tres van estrenar l’any amb sengles victòries contra el Manchester Piti, el Pizzeria Francesco i el FCNG, respectivament.

Al grup A de Tercera Divisió el Nottingham Miedo s’ha quedat com a líder únic després de doblegar el FC Moreno per 6-3 i d’aprofitar la derrota del Fisiolab, que va caure contra el Pico Pala per 2-4. L’Atlético Perroflautas va ser l’altre gran beneficiat de la jornada. Va complir contra el Xiringuito FC tot guanyant per 5-3 i s’ha posat segon.

Al grup B de Tercera Divisió, nova golejada del líder HQ Fonoll Jardiners, que va passar per sobre del Tecnocasa Vilanova amb un 8-2. Li intenta aguantar el ritme el Tecnosur, segon amb tres punts menys després d’imposar-se al Masca Asociación per 7-1.