Notícies

“Totesport–Entre totes, JOC”

La segona edició de ‘Totesport’ amplia l’oferta d’activitats “per continuar visibilitzant l’esport femení”

El compte enrere per a la segona edició de Totesport. Entre totes JOC! ha començat. L’espai lúdic esportiu gratuït tornarà a les instal·lacions de l’Institut Nacional d’Educació Física a Barcelona del 2 al 5 de gener amb novetats i amb una ampliació del 20% de les activitats programades. L’objectiu és consolidar-se com una oferta d’oci i de lleure per al públic infantil i juvenil durant les vacances de Nadal. Esportcat impulsa un certamen que dona a conèixer noves disciplines i fomenta la pràctica de l’esport a través d’una nova mirada de la mà de les esportistes referents del país. Totesport torna amb tota la il·lusió després de l’èxit del Nadal passat en què més de 10.000 persones van passar per l’INEFC en l’estrena d’aquest espai lúdic esportiu.

La Secretaria General de l’Activitat Física i l’Esport de la Generalitat de Catalunya lidera un certamen que acosta la diversitat esportiva a infants i joves catalans i exemplifica els esports amb referents femenines per ajudar a crear noves ídols, aconseguir una major implicació per part de les famílies i ajudar a trencar tòpics en el moment de decidir i pensar quina activitat esportiva poden fer infants i joves.

Una vintena d’esports i una oferta que creix

La segona edició de Totesport oferirà a infants i joves l’oportunitat de practicar una vintena d’esports durant la primera setmana de gener en els més de 20.000 metres quadrats d’espai que ofereixen les instal·lacions de l’INEFC a l’Anella Olímpica de Montjuïc. L’oferta d’activitats creix un 20% i s’amplia l’espai exterior que funcionarà com un tercer espai en què es podrà jugar i experimentar més enllà dels dos pavellons interiors de l’INEFC. Aquest any es podrà practicar atletisme, ciclisme, skate, vòlei, hoquei, descobrir les regles d’esports com el softbol, l’esgrima, l’escalada o el futbol americà o bé jugar a rugbi, futbol sala, bàsquet, handbol, entre altres propostes.

En paral·lel, s’estrenarà un nou entorn de realitat virtual per ensenyar noves maneres de practicar esport, l’espai d’exhibició comptarà amb graderia i es potenciaran les entrevistes en què les esportistes d’elit explicaran la seva experiència i compartiran una estona amb infants i joves.

Entrades gratuïtes disponibles

Les entrades per assistir al certamen són gratuïtes i es poden descarregar a través de la pàgina web entretotesjoc en format d’invitació escollint la data en què es voldrà assistir a l’espai lúdic. Totesport es durà a terme a l’Anella Olímpica de Montjuïc, a les instal·lacions de l’INEFC Barcelona del 2 al 5 de gener de 2024.

Els dies 2, 3 i 4 de gener el certamen obrirà de 10 a 20 hores, mentre que el dia 5 ho farà en horari de matí, de 10 a 14 hores.

La informació del certamen es pot consultar a través de la pàgina web entretotesjoc o bé als perfils de xarxes de l’esdeveniment a Instagram i X @entretotesjoc.

www.cegarraf.cat