Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: HOOLIGANS (Primera Divisió)

El Hooligans assalta la segona posició a la Primera Divisió guanyant el Géminis Style

A la Segona Divisió destaca el triomf del FCNG sobre el líder Inter

El Hooligans va assaltar dilluns la segona posició a la Primera Divisió de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf després de superar per 6-8 el Géminis Style, rival directe de la zona alta.

Els gols del triomf va firmar-los Nil Gimeno (2), Bernat Martínez, Òscar Garcia, Sergi Gualda, David Hinojosa (2) i Hugo Gimeno. Per al Géminis Style va destacar Christian Antua amb cinc dianes estèrils.

El líder Cade Projectes-Cal Trajo no va fallar contra el cuer Atlètic Ribetà i s’hi va imposar per 3-5 amb gols de Pau Pujol (2), Oriol Lorenzo i Pau Molina (2).

En els altres dos partits de la jornada a la categoria d’or, l’Eco Recasens-Sports Bar Sitges va desfer-se de l’Apóstoles per 2-5 i l’Amigos de Zizou Elecmont Plat i Forquilla Garraf va empatar a tres contra el FC Skal.

A la Segona Divisió va destacar el triomf del FCNG, que s’ha situat segon després de vèncer l’Inter de Puerto Alegre per 1-0 amb un solitari gol de Josué Alexis Ferrari.

El Pizzeria Franceso puja al tercer lloc després de superar The Old Boys per 2-1 amb gols de Salem Ibrahimi i de Moha Achouti, mentre que el Dream Team ha caigut a la quarta plaça en perdre per 3-5 contra el Luistattoo, que va guanyar gràcies a les dianes d’Albert Oliván, Andreu OlléJavi Álvarez, Joan Raya i Arnau Bode.

Al grup A de Tercera Divisió, el Nottingham Miedo va superar el Revestimientos Facoli per 6-4 i ha enxampat al capdavant de la taula el Fisiolab, que va caure contra el FC Moreno per 2-5. El Pico Pala va empatar a tres contra el Xiringuito.

Al grup B de Tercera Divisió, l’intractable líder HQ Fonoll Jardiners va escriure un altre capítol de la seva hegemonia amb una golejada per 15-0 sobre el cuer Kongitos FC.

Podeu llegir la noticia a elPrimer.cat

www.cegarraf.cat