Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: CADE PROJECTES-CAL TRAJO (Primera Divisió)

El Cade Projectes-Cal Trajo continua invicte i se situa colíder a la Primera Divisió

Nou triomf de l’HQ Fonoll Jardiners, que no falla al grup B de Tercera

El Cade Projectes-Cal Trajo va aprofitar dimecres la jornada de descans del Géminis Style per enxampar-lo al capdavant de la taula de la Primera Divisió de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf. Ara tots dos equips han disputat els mateixos cinc partits.

Els vermells, que continuen sense cedir punts, van superar l’Amigos de Zizou Elecmont-Plat i Forquilla Garraf per 5-2 amb gols de Nil Lorente (2), Guillem Pérez i Guillem Eiriz (2).

El Hooligans és l’immediat perseguidor dels dos colíders. En aquesta sisena jornada va imposar-se a l’Apóstoles gràcies a les dianes de Nil Gimeno i de David Hinojosa (2).

El FC Skal va ser capaç d’arrencar un empat a dos contra Los Charrúas i l’Eco Recasens-Sports Bar Sitges va passar per sobre del cuer Atlètic Ribetà amb un 9-3. Guillem Gràcia, estel·lar amb cinc gols, va ser la gran figura del partit.

Segona Divisió van guanyar els quatre primers: Inter de Puerto Alegre, Dream Team D13, Tecnogarpen i FCNG. El resultat més ajustat va ser el 4-3 de l’Inter contra el cuer AC Vilano amb dianes d’Isidro Monleón, Jordi Pagés (2) i Adrián Redondo.

Al grup A de Tercera Divisió el líder Fisiolab va fer els deures derrotant el cuer CE Nova Olivella Ferdolç per 1-4. Els gols del triomf se’ls van repartir Humbert Belmonte, Adrià BirlangaAlejandro Rivera i Isaac Mudarra. El Pico Pala i el Nottingham Miedo, segon i tercer, també van vèncer.

Al grup B de Tercera Divisió l’HQ Fonoll Jardiners va escriure un nou capítol de la seva hegemonia (18 punts de 18 possibles) amb un 0-6 sobre el Masca Asociación. Van marcar Christian Guisado, Marçal Fonoll, Sergio León (3) i Marc Pérez.

Podeu llegir la noticia a elPrimer.cat

www.cegarraf.cat