Notícies

25N – Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones: Manifest del món de l’Esport 2023

Compartim aquesta iniciativa del Consell Català de l’Esport i convidem a totes les entitats esportives de la comarca a adherir-se a la mateixa

Amb motiu del 25 novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones us facilitem l’enllaç al FORMULARI per formalitzar l’adhesió de la vostra entitat esportiva, centre educatiu, universitat, empresa o institució al MANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT 25N 2023.

Us proposem fer la lectura pública en els vostres entorns abans d’iniciar les activitats fisicoesportives que tingueu previstes entre el 13 i el 30 de novembre, en l’àmbit de l’esport escolar, federat, universitari, docent, de competició o de lleure i mitjans de comunicació. Podeu disposar de materials, per difondre el missatge en els vostres espais de difusió i xarxes socials, amb la publicació de fotos i vídeos personalitzats, utilitzant les etiquetes #25N  #esportcat.

La relació d’entitats adherides al Manifest, s’actualitzarà diàriament amb la informació referent a les activitats previstes, dates i llocs de tota Catalunya on es faran les lectures públiques.

Des del món de l’ESPORT ens sumem a la lluita feminista dels agents i institucions del país per ajudar a garantir el dret de les dones a una vida lliure de violències masclistes.

Les dones i homes de l’esport volem un #EsportSegur i lliure de violències que apel·li sempre al respecte, la seguretat, la dignitat, la diversitat, la igualtat i la llibertat de totes les persones.

Per un ESPORT garant de drets, volem joc net a tot arreu!

www.cegarraf.cat