Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: HQ FONOLLJARDINERS (3ª Divisió-Grup B)

El Géminis Style supera l’Amigos de Zizou i encapçala la classificació de Primera Divisió

Al grup B de Tercera, ple de punts del Tecnosur i del HQ Fonoll Jardiners

El Géminis Style va aprofitar la jornada de descans del Cade Projectes & Cal Trajo per doblegar (3-4) l’Amigos de Zizou Elecmont, rival directe de la zona alta, i situar-se com a líder a la Primera Divisió de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf. Els gols del triomf se’ls van repartir Christian Anitua (2), Ángel Nieto i Rubén Cárdenas.

També a Primera Divisió, el Hooligans es va imposar a Los Charrúas per 1-3 amb dianes de Bernat Martínez, Òscar Garcia i Arnau Soro, i l’Apóstoles va derrotar l’Atlètic Ribetà per 1-5 destacant Gerard Ferrero amb un hat-trick. Igualment va fer tres gols Guillem Garcia per a l’ECO Recasens-Sports Bar, que es va imposar al FC Skal per 1-4.

Segona Divisió, amb la jornada de descans de l’Inter de Puerto Alegre, comanden la taula amb set punts el Pizzeria Francesco i el Dream Team D13 després de doblegar l’AC Vilano (3-6) i el FCNG (1-2). Francisco Freire va brillar amb un hat-trick per al Pizzeria Francesco, mentre que Manuel Muñoz i Miguel Fernández van marcar les diferències per al Dream Team D13.

Al grup A de Tercera Divisió és líder en solitari el FC Moreno, malgrat no passar de l’empat a zero contra el Xiringuito FC. El Garraf-On, que era colíder, va ser golejat pel Fisiolab (5-0). Al grup B de Tercera continuen amb un ple de triomfs el Tecnosur i el HQ Fonoll Jardiners. En aquesta tercera jornada van guanyar el Tecnocasa (0-3) i La Geltrú FC (5-1), respectivament.

Podeu llegir la noticia a elPrimer.cat

www.cegarraf.cat