Notícies

Congrés Mundial d’Esport Popular del CSIT

El Congrés mundial d’esport popular es celebra a Barcelona de la mà dels consells esportius

El CSIT (International Workers & Amateurs Sports Confederation) és una organització internacional dedicada a promoure l’esport entre els treballadors i els esportistes amateurs de tot el món. L’organització té com a missió principal fomentar la pràctica de l’esport com una eina de cohesió social, salut i benestar, i promou la participació de persones de totes les edats i procedències en l’activitat física i esportiva.

El Congrés Mundial d’Esport Popular del CSIT és un esdeveniment internacional que l’organització celebra anualment per reunir a experts, dirigents esportius, organitzacions, i altres agents rellevants en l’àmbit de l’esport popular i amateur. Aquest congrés és una plataforma que permet discutir les tendències, compartir coneixements, i establir xarxes de col·laboració en aquest àmbit.

L’objectiu del Congrés Mundial d’Esport Popular del CSIT és posar de manifest la importància de l’esport popular com a eina de cohesió social i promoció de la salut. A més, serveix com a fòrum per a intercanviar experiències i millors pràctiques, així com per a promoure la inclusió i l’accessibilitat de l’activitat física i l’esport per a tothom.

L’edició d’aquest congrés que es durà a terme a Barcelona destaca per la seva col·laboració amb els Consells Esportius de Catalunya i la seva participació en el Fòrum “Sport Impact All.” Aquest esdeveniment proporcionarà una plataforma per a la Unió de Consells Esportius de Catalunya per exposar el seu compromís amb l’esport escolar i popular a la regió, i per a establir connexions amb altres organitzacions amb un compromís similar amb l’esport amateur i popular.

Agenda congrés
Forum CSIT
Invitació 45è Congrés

 

www.cegarraf.cat