Notícies

COMUNICAT SAEE

Subvencions i ajuts per a la promoció de la igualtat en l’esport, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea mitjançant el programa Next Generation EU.

Resolució PRE/3592/2023, de 19 d’octubre, per la qual s’obre la convocatòria del procediment per a la concessió de subvencions i ajuts per a la promoció de la igualtat en l’esport, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea mitjançant el programa Next Generation EU.

Entitats beneficiàries:
*Programes 1:* les federacions esportives catalanes, els consells esportius, les universitats catalanes i els clubs esportius.

*Programa 2:* les federacions esportives catalanes i els consells esportius.

*Programes 3:* els centres educatius de primària i secundària, públics i concertats, reconeguts pel Departament d’Educació, les entitats esportives i les entitats no esportives amb seccions esportives.

*Programa 4:* els centres d’educació especial reconeguts pel Departament d’Educació.

*Programa 5:* els ens locals i els consells esportius.

El termini de presentació de sol·licituds és de *deu dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació de la Resolució al DOGC (publicada el 26 d’octubre de 2023)*.

Document resum

Us recordem que el SAEE, el SERVEI GRATUÏT d’assessorament i formació per a les entitats esportives del Garraf, resta  a la vostra disposició per a qualsevol consulta relacionada amb aquesta convocatòria.

Dilluns i dimecres de 15.30 a 19.30h.

Dimarts i dijous de 10.00 a 14.00h.

Telèfon de contacte: 676 621 829 / Correu electrònic: saee@cegarraf.cat

www.cegarraf.cat