Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: TECNOSUR FC (Tercera Divisió – Grup B)

La Lliga 2023/2024 arrenca amb 11 equips més que la temporada passada

S’ha passat de 27 a 38 conjunts per aquest curs 23/24

Ja està en marxa la Lliga Comarcal de Futbol 7 2023/2024. Ahir va començar ja la segona jornada. Aquest curs hi ha 11 equips més que la temporada passada. S’ha passat de 27 a 38. Quant a les categories hi ha la Primera Divisió, la Segona Divisió i dos grups de Tercera Divisió.

En la jornada inaugural de Primera, el vigent campió Cade Projecte & Cal Trajo va debutar golejant el Hooligans per 5-1 amb gols de Nil Lorente, Josep Manel Ametllé, Uri Lorenzo (2) i Roger Pujol.

Los Charrúas, segons la temporada passada, van obtenir un triomf més laboriós: 4-3 sobre l’Apóstoles. Els quatre gols del triomf se’ls van repartir Fassani, Ortega (2) i Christian.

Segona Divisió, el campionat va arrencar amb partits molt igualats. El Tecno Garpen i el Dream Team D13 van empatar a un i el Manchester Piti i el Pizzeria Francesco, a dos. El FCNG i l’Inter de Puerto Alegre van guanyar per la mínima a l’AC Vilano (2-3) i a The Old Boys (4-3).

Al grup A de Tercera va destacar el 0-4 del Nottingahm Miedo sobre La Taberna FC amb gols d’Eric, Joan, Jorge i Pau Olivella. Al grup B, el resultat més inflat va ser el 3-8 que el Tecnosur va obtenir a costa del Kongitos. Va destacar Joaquín Salvatierra amb tres dianes.

Podeu llegir la noticia a elPrimer.cat

www.cegarraf.cat