Notícies

SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT 2023 (23 – 30 de setembre)

OBERTA LA PLAFORMA DE REGISTRE D’ACTVITATS

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya endega un any més la campanya de la SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT, una iniciativa promoguda per la Comissió Europea que es celebra simultàniament a tota Europa entre el 23 i el 30 de setembre. L’objectiu és promoure i impulsar la pràctica de l’esport i l’activitat física, animant la ciutadania a adoptar un estil de vida actiu i més saludable i combatre el sedentarisme.

Fem una crida a centres educatius, entitats esportives, centres de treball, universitats, ajuntaments, esportistes i influencers a sumar-s’hi practicant esport i activitat física.

Podeu participar donant d’alta iniciatives en la Plataforma de registre d’activitats i fer-les extensives mitjançant a tota la ciutadania mitjançant els espais webs, xarxes socials,

  • Organitzar sortides a l’aire lliure que promocionin la pràctica en espais oberts urbans i/o naturals.
  • En els centres educatius, en el mateix currículum i de forma transversals en diferents assignatures, fomentar activitats que interpel·lin l’alumat i promoguin hàbits de pràctica actius, consums i alimentació saludables.
  • Organitzar jornades de portes obertes, demostracions d’activitats, sessions de prova, exposicions i xerrades de promoció de la vida activa i els seus beneficis.
  • Durant l’horari laboral, en el centre de treball, proposar pautes d’activitat física a treballadors i treballadores.
  • Anomenar persones ambaixadores destacades com a referents per a promoure en el seu entorn bons hàbits esportius, vida activa i saludable.
  • Posar la imatge #BeActive en lloc visible de les instal·lacions, com a establiment o organisme promotor de l’esport i la salut.

Us encoratgem a registrar les vostres activitats, situar-les al mapa europeu i fomentar la pràctica esportiva.

#BeActive #esportcat .

Fes esport, fes salut!