Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

El Consell Esportiu premia els millors equips i màxims golejadors de la temporada 22/23

La sala polivalent de l’Estadi dels Alumnes Obrers va acollir , el passat 13 de juliol, el lliurament de premis de la temporada 2022/2023 de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf.

El quadre d’honor de la Primera Divisió van conformar-lo CADE PROJECTE & CAL TRAJO (primer classificat), LOS CHARRUAS (segon classificat) i GEMINIS STYLE (tercer classificat).

El premi al Joc Net va ser per a AMIGOS DE ZIZOU-ELECMONT i el guardó de màxim golejador se’l va endur PAU PUJOL (CADE PROJECTE & CAL TRAJO) que va fer 23 dianes.

A Segona A van estar premiats ECO RECASENS-SPORTS BAR, com a campió, i APÓSTOLES FC i INTERNACIONAL DE PUERTO ALEGRE, com a segon i tercer classificats, respectivament.

El premi al Joc Net se’l va endur el THE OLD BOYS. El màxim golejador va ser ABDON VIDAL (ECO RECASENS-SPORTS BAR), autor de 26 dianes.

A Segona B el podi van conformar-lo  LUISTATTO FC (primer),  MANCHESTER PITI (segon) i  NOTTINGHAM MIEDO (tercer).

ATLETICO PERROFLAUTAS va guanyar el premi Joc Net i ALEJANDOR CERRATO (REVESTIMIENTOS FACOLI) va ser el màxim golejador amb 18 dianes.

La competició es rependrà el proper mes d’octubre amb la disputa de la Supercopa 2023 que, en principi, ha de comptar amb la participació dels tres campions de lliga més el campió de La Copa.

www.cegarraf.cat