Notícies

Servei d’Atenció a les Entitats Esportives (SAEE)

Nou servei del Consell Esportiu del Garraf adreçat a les entitats esportives de la nostra comarca

La gestió dels serveis esportius i socials de les entitats esportives del nostre territori ha canviat de forma considerable d’ençà dels últims anys. L’aplicació dels marcs normatius vigents més la incorporació, creació o modificació d’altres normes ha fet que la gestió dels afers administratius, jurídics, comptables, econòmics, financers, laborals i de relació amb altres agents (Ajuntaments, Consells, Federacions, Generalitat,…) sigui cada cop més complicada i que requereixi de més temps, de més recursos i de més professionals.

Entenen que la regularització, la professionalització i els processos d’optimització dels clubs i de les entitats o associacions sense ànim de lucre són el camí cap a l’excel·lència i el valor de qualsevol organització, des del Consell Esportiu del Garraf sabem que el recorregut és llarg, complicat i que requereix de recursos importants.

Per aquest motiu endeguem, amb el suport del Consell Comarcal del Garraf, el Servei d’Assessorament a Entitats Esportives SAEE, un servei gratuït al que podran recórrer totes les entitats esportives i no esportives que desenvolupen programes esportius amb infants, joves, adults o persones grans.

El SAEE té l’objectiu d’informar de l’actualitat i de les novetats del sector, de formar a través de webinars i xerrades de temes relacionats amb el procés de regularització de les entitats esportives o de qualsevol altre àmbit de la gestió i del dia a dia d’aquestes entitats i, també, de relacionar al representants de les entitats amb altres persones i professionals del sector.

Per tal de tirar endavant aquest projecte comptem amb la col·laboració de l’empresa SESPAC S.L., empresa que durant molts anys s’ha dedicat a donar suport i a assessorar a entitats esportives, Federacions, Consells Esportius i Ajuntaments en els diferents àmbits de suport al servei esportiu.

Telèfon de contacte: 676 621 829

Dilluns i dimecres de 15.30 a 19.30h.

Dimarts i dijous de 10.00 a 14.00h.

 Correu electrònic: saee@cegarraf.cat

El servei també comptarà amb  un espai a la web www.cegarraf.cat on penjarem la informació d’actualitat, així com diverses xarxes socials que s’aniran implementant properament.

Des del Consell Esportiu del Garraf estem convençuts que aquest servei d’assessorament, de formació i de relació pot ser de gran ajuda per a totes aquelles entitats que, amb independència de la seva dimensió, ubicació o àmbit tinguin dubtes o vulguin ser assessorats per professionals del sector.

www.cegarraf.cat