Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (#esportpopular)

Imatge: FC FISIOLAB (Segona Divisió A)

Los Charrúas ja tenen cinc punts de renda al capdavant de Primera Divisió

Los Charrúas ja tenen cinc punts d’avantatge en el lideratge de la Primera Divisió de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf.

L’equip de Matías Ferreira va fer valer els gols d’Amir, Nico, Fassani i Marcelo per desfer-se del Bar T.A.C. per 2-4 i va aprofitar l’ensopegada del Géminis Style, segon, que no va passar de l’empat a quatre contra el FC Rokeros, tercer per la cua. Brian va fer la guitza als blancs amb tres dianes.

A Segona A, el líder Dream Team HQ no va fallar. Va golejar el FCNG Bol per 5-0. Els gols van ser obra de Bogdan, Francisco, Hjalmar i Miguel (2).

També va vèncer el segon, l’Atlètic Ribetà, que va doblegar l’Atlético Perroflautas per 2-1 gràcies a les dianes de Gerard i d’Elio.

El cuer Fisiolab va arrencar un empat (2-2) contra el tercer, The Old BoysDarío i Humbert van marcar per als de Litus Morata.

A Segona B, continua el frec a frec pel títol. El líder Eco Recasens-Sports Bar Sitges va superar l’Inter de Puerto Alegre, tercer, per 1-2 amb gols de Borja i d’Abon.

Amb aquesta derrota l’Inter es quedava a quatre punts del lideratge.

Podeu llegir tota la crònica a elPrimer.cat

www.cegarraf.cat