Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Masca Asociación, líder indiscutible a Segona A

PRIMERA DIVISIÓ

Nova victòria de Los Charrua que s’imposaven al FC Fènix per un clar 2-7 i segueixen compartint el liderat de la màxima categoria amb l’Andamial CF que aquesta jornada també sumava la sisena victòria de la temporada al superar Pizzeria Francesco per 2-0. En l’encontre més interessant de la setmana Amigos de Zizou-High Times Vng i Finques Rius signaven taules al finalitzar el partit amb 2-2 al marcador. Derrota del Can Turky’s, que es veia superat pel FC Rockeros per 0-2 , que manté als locals en la cua de la classificació. El Tot Gos Zero Gravity Records s’allunya un mica més de la zona de descens al vèncer la Club Tennis Ribes per un ajustat 0-2.

SEGONA DIVISIÓ A

Segueix sense aixecar el cap el Pamp Rojo-Nova Olivella que ja suma set derrotes consecutives i és de lluny l’equip més golejat de la competició. Aquesta jornada queia davant l’Uzeda & Rojas FC per un contundent 0-11. Molt més igualat del que es podia preveure va resultar l’enfrontament Penya Barcelonista Vilanova – Bar TAC, on els visitants s’alçaven amb els tres punts a l’imposar-se per 2-3. L’Sporting Sitges. mica en mica, va agafant un bon nivell en la competició i, desprès de superar al Penya Ribes Desguaces La Piña  per 5-2, ja suma deu punts a la taula. El bon moment de forma que ve mostrant  l’Atletico Perroflautas no va ser suficient per aturar la ratxa de victòries del líder invicte de la categoria i el Masca Asociación s’imposava finalment per 0-3. Repartiment de punts en el partit Veteranos CD Ribes – El Vilanoví (2-2) que fa caure als visitants a la tercera plaça de la classificació.

SEGONA DIVISIÓ B

Manté el liderat d’aquesta categoria el Dream Team Luxury gràcies a la seva victòria per 1-3 davant La Toscana. El segueix de molt a prop el Tapascomedy Mir FC que tampoc coneix la derrota en el que portem de temporada i que en aquesta setena jornada superava al Pico Pala TM per 2-5. Una nova derrota pel Vilablau FC que queia davant el Vilathletic per 3-7. Molta igualtat en l’encontre Los Legends – Weed Ham United que finalitzava amb victòria mínima dels visitants per 3-4. També per la mínima es decidia el partit Sin Patrocinador FS – Hooligans on aquests últims s’imposaven per 2-3.

Primera Divisió Jornada 7

Segona Divisió A Jornada 7

Segona Divisió B Jornada 7