Tràmits

Formació multiesportiva per a docents d’educació física 21/22. Inscripció

 • Marca totes les sessions que et vulguis apuntar.
  Per fer-ho, mantingues premuda la tecla CTRL
 • * Autoritzo que la meva imatge pugui aparèixer en fotografies i/o vídeos corresponents a sessions de Formació en les accions de comunicació del Consell Esportiu del Garraf.
 • * Camps obligatoris Import: 1 sessió (12€), 2 sessions (24€), 3 sessions (36€), 4 sessions (45€), 5 sessions (50€), 6 sessions (55€). Per fer efectiva la inscripció caldrà fer el pagament directe a les oficines del CEG o fer l'ingrès de l'import de les sessions escollides a BBVA, tot indicant Nom i Cognoms de l'assistent, i fer arribar el comprovant bancari al Consell Esportiu del Garraf. ES30 0182 9754 5402 0016 8347
  • Per garantir el bon funcionament de les activitats el nombre mínim d’inscrits ha de ser de 8 participants per sessió.
  • Si no s’aconsegueix el nombre mínim de inscripcions caldrà suspendre , total o parcialment , l’activitat.
  • L’únic cas en que es retornarà la totalitat l’import pagat serà la suspensió de l’activitat.
  D’acord amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer del qual és titular CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF, amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Tanmateix, li informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades al domicili fiscal de CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF situat a Rambla Sant Jordi, s/n – 08800 - Vilanova i la Geltrú - Barcelona.