Suport a la Tasca Docent

Activitats per Primària

Activitats per Secundària

Inscripció activitats

Un any més us fem arribar el nou conjunt de propostes que des del Consell Esportiu del Garraf hem dissenyat per aquest curs escolar 2019/2020. Enguany tornem arrencar aquest nou curs amb algunes novetats que, com podreu observar tot seguit, us poden ajudar a enriquir els currículums d’Educació Física dels vostres centres.

Com podreu comprovar tot seguit, s’han ofert dues activitats per cadascun dels cicles educatius, tant de primària com de secundària. En total, dotze activitats de formació per tal de satisfer i complementar les necessitats educatives de l’àrea d’educació física.

Per això, us presentem les propostes d’activitat en horari lectiu, on recollim un seguit de trobades amb l’objectiu de posar en contacte a tot l’alumnat que al llarg del curs han estat treballant els mateixos continguts en els diversos centres, presentant alhora, propostes d’activitats que difícilment podrien ser realitzades en els centres docents.

Seguint aquesta línia també us oferirem un seguit de Formacions per a Mestres d’Educació Física, per tal de satisfer les vostres necessitats i d’aquesta manera poder ampliar coneixements en noves disciplines esportives i/o alternatives. Mantenint la dinàmica del curs passat, aquest any us volem proposar noves formacions, alhora que també us informem que aquestes formacions estan reconegudes pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, us volem parlar del servei de préstec de material per a les escoles. Ja podeu consultar el catàleg de material de préstec que ofereix el Consell Esportiu del Garraf a tots aquells centres que vulguin fer-ne ús. Tanmateix, serà molt important que llegiu les condicions de préstec que estaran limitades a uns períodes concrets de temps per tal de garantir la disponibilitat a tots els centres interessats durant el curs escolar 2019/2020.

Les peticions de material estaran subjectes a disponibilitat i es classificaran per rigorós ordre d’entrada de la butlleta de petició a les oficines del Consell Esportiu del Garraf amb el corresponent segell de l’entitat que fa la demanda.

Aprofitem aquesta ocasió per tal d’agrair-vos l’important paper que tots vosaltres, amb la vostra participació, suggeriments i col·laboracions heu tingut per a què, any rere any puguem oferir activitats i serveis de més qualitat per a la comunitat educativa de la nostra comarca.