Préstec de material

Un any més us fem arribar el llistat de préstec de material que des del Consell Esportiu del Garraf hem dissenyat per aquest curs escolar 2019/2020. Enguany tornem arrencar aquest nou curs amb alguna novetats que, com podreu observar tot seguit, us poden ajudar a enriquir els currículums d’Educació Física dels vostres centres.

Aquí us adjuntem el catàleg de material de préstec que ofereix el Consell Esportiu del Garraf a tots aquells centres que vulguin fer-ne ús. Tanmateix, serà molt important que llegiu les condicions de préstec que estaran limitades a uns períodes concrets de temps per tal de garantir la disponibilitat a tots els centres interessats durant el curs escolar 2019/2020.

Les peticions de material estaran subjectes a disponibilitat i es classificaran per rigorós ordre d’entrada de la butlleta de petició a les oficines del Consell Esportiu del Garraf amb el corresponent segell de l’entitat que fa la demanda.

Aprofitem aquesta ocasió per tal d’agrair-vos l’important paper que tots vosaltres, amb la vostra participació, suggeriments i col·laboracions heu tingut per a què, any rere any puguem oferir activitats i serveis de més qualitat per a la comunitat educativa de la nostra comarca.

Formulari Préstec de material

 

+