Notícies

PREMIS PCEE 2022

Ja és aquí la 3a edició dels Premis del Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE), que convoca el Consell Català de l’Esport i que organitza l’Agrupació d’Associacions Esportives Escolars de Catalunya.

Els Premis PCEE són un reconeixement a aquelles entitats i persones que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans, mitjançant l’esport i/o l’activitat física en l’entorn escolar.

En aquesta edició dels Premis es dona continuïtat a les dues categories de PARTICIPACIÓ que es van proposar en la darrera edició:

Premis a la trajectòria del curs, amb participació automàtica de tots els centres del PCEE que hagin completat correctament l’informe memòria del curs 21-22, i en el termini establert.

Premis a projectes singulars, en què cal la presentació voluntària de projectes que s’emmarquin dins dels objectius del PCEE i donin valor al teixit esportiu escolar.

El període de presentació de candidatures per a la categoria de Premis a projectes singulars s’obre el dia 25 de maig i finalitza a les 23:59h del dia 22 de juliol de 2022.

+INFORMACIÓ

INFORMACIÓ INSCRIPCIONS

 

www.cegarraf.cat