Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Comunicat del Comitè Organitzador

Un cop conegut el Pla sectorial d’instal·lacions i activitats esportives per a l’etapa de represa on es recull les mesures establertes pel Govern català per dur a terme, a partir d’ara, les competicions i esdeveniments esportius, lamentem comunicar-vos que ens veiem obligats a suspendre definitivament la LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (19-20).

Així, doncs, donem per finalitzada aquesta competició tot respectant les classificacions establertes en el moment de l’ajornament (Jornada 13) tant pel que fa als llocs d’honor de cada categoria com per les places d’ascens i descens.

Queda per determinar la data de lliurament de guardons als equips classificats en les tres primeres places així com als màxims golejadors de cada categoria i els Premis Joc Net.

Pel que fa a LA COPA 2020 queda anul·lada la fase prèvia i es disputarà la competició amb el format d’eliminatòries directes a jugar, si les condicions sanitàries ho permeten, al llarg del mes de setembre amb aquesta previsió de calendari:

  • 31 d’agost / 1 i 2 de setembre: Setzens de final
  • 7 i 8 de setembre: Vuitens de final
  • 14 de setembre: Quarts de final
  • 21 de setembre: Semifinals
  • 23 de setembre: Final

En aquesta competició els equips hauran de mantenir les plantilles de la temporada 19/20 i no es podran fer noves incorporacions a excepció d’aquells jugadors que, pel motiu que sigui, el seu equip hagi renunciat a jugar aquesta competició.

D’altra banda i donat que la inscripció a la competició comportava la disputa de, com a mínim, un total de 23 partits (18 lliga + 4 fase prèvia Copa + 1  fase final Copa) l’organització retornarà als equips una part de la quota liquidada en el seu moment.

En els equips que continuïn en competició la Temporada 20/21 aquest import serà descomptat de la quota d’inscripció. En el supòsit de baixa d’algun dels equips l’import serà retornat mitjançant transferència bancaria.

Tot i que aquesta solució no era  la més desitjada per l’organització, ja que com sempre hem manifestat volíem poder recuperar tots els partits pendents, hem considerat oportú no demorar més el tancament d’aquesta atípica i complicada temporada.

Agraint la comprensió que tots els equips hen mantingut durant aquests darrers mesos restem a la seva disposició per qualsevol aclariment.

www.cegarraf.cat