Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

L’Andamial CF s’imposa al Finques Rius i lidera en solitari la Primera Divisió.

 

PRIMERA DIVISIÓ

El Pizzeria Francesco, que està tenint un irregular inici de temporada, sumava aquesta jornada la seva segona victòria a l’imposar-se per 4-2 a un Tot Gos Zero Gravity Records que està acusant molt el canvi de categoria. Segueix sense sumar cap punt el Can Turky’s que, per cinquè partit consecutiu, es veia superat pel seu adversari. Aquesta setmana perdia davant Amigos de Zizou-High Times Vng per un clar 8-1. Es manté en la part mitja de la classificació el FC Rockeros desprès d’imposar-se al FC Fènix per 2-4. Esperat enfrontament el que van disputar els dos equips que compartien el liderat, sense haver cedit cap punt fins el moment, Andamial CF i Finques Rius i que finalitzava amb victòria local per un ajustat 3-2. Continua en places d’honor Los Charrua, l’equip menys golejat de la categoria, que superava al Club Tennis Ribes per 1-7.

 

SEGONA DIVISIÓ A

Primera derrota de la temporada per El Vilanoví que es veia superat pel Bar T.A.C. per 3-1 i que comporta l’ascens dels locals a la segona plaça de la taula classificatòria. El Penya Ribes Desguaces La Piña queia derrotat davant l’Atletico Perroflautes per 1-3 i veia com els visitants els empaten a punts. Cap tipus de problema va tenir el líder de la categoria, Masca Asociación, per golejar al cuer de la mateixa, Pamp Rojo-Nova Olivella, per un inapel·lable 1-12. Dos equips de la part baixa de la classificació, Penya Barcelonista Vilanova i Sporting Sitges, disputaven un intens enfrontament que finalitzava amb triomf visitant per 2-4 i amb una targeta vermella per un jugador sitgetà . Molta igualtat en el partit Veteranos CD Ribes – Uzeda&Rojas FC on els segons s’emportaven els tres punts a l’imposar-se per un ajustat 1-2.

 

SEGONA DIVISIÓ B

Dolorosa derrota de La Toscana en aquesta cinquena jornada al encaixar un contundent 0-8 per part del Weed Ham United. Inesperat triomf del  Vilathletic enfront al Pico Pala TM per un clar 0-5 en la que ha estat la primera victòria dels visitants en el que portem de temporada. Moltes dificultats va trobar el líder de la categoria, Dream Team Luxury,  per doblegar a un lluitador Sin Patrocinador que va caure per un ajustat 4-5. Dos dels equips més joves de la competició i que s’han incorporat aquest any a la mateixa, Tapascomedy Mir FC i Hooligans, disputaven un interessant duel que finalitzava amb victòria local per 3-0. No aixeca cap el Vilablau FC, que aquesta jornada es veia superat pel  Los Legends per 2-7, i ja porta cinc jornades sense sumar cap punt.