Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Finques Rius i Andamial CF a Primera, Masca Asociación i El Vilanoví a Segona A i Dream Team Luxury a Segona B mantenen el liderat una setmana més.

PRIMERA DIVISIÓ

Bon inici de temporada de Amigos de Zizou-High Times Vng que aquesta quarta jornada s’imposava al Tot Gos Zero Gravity Records per 0-2. Destacable també l’arrencada de Los Charrua que sumaven tres nou punts gràcies a la seva victòria enfront al Pizzeria Francesco per 5-0. Segueix sense cedir cap punt el Finques Rius que aquest dilluns superava al Club Tennis Ribes per un clar 5-1. Comparteix el liderat de la categoria l’Andamial CF desprès de vèncer al FC Rockeros per 2-4 en un interessant encontre. Segueix sens e sumar cap punt el Can Turky’s que aquesta setmana queia derrotat davant el FC Fènix per un inapel·lable 0-5-

SEGONA DIVISIÓ A

Tercera victòria de la temporada per El Vilanoví que superava al Penya Ribes Desguaces La Piña per 3-1 en el partit disputat aquest dimecres a l’Annex. Molta igualtat en l’encontre Uzeda&Rojas FC – Bar Tac que finalitzava amb triomf visitant per 3-4. Repartiment de punts entre Sporting Sitges i Veteranos CD Ribes al finalitzar el partit amb empat a 3.  Contundent victòria del Masca Asociación enfront la Penya Barcelonista Vilanova per 7-0. Primera victòria de la temporada pel Atletico Perroflautas que aconseguia superar per la mínima al Pamp Rojo-Nova Olivella per 2-1.

SEGONA DIVISIÓ B

Clar triomf del Hooligans (4-0) enfront un Vilablau FC que encara no ha sumat cap punt en aquestes primeres jornades. El Dream Team Luxury veia trencada la seva ratxa de victòries al no passat de l’empat enfront a un combatiu Tapascomedy Mir FC (3-3). Interessant partit entre dos equips de la part baixa de la classificació el que van jugar Vilathletic i Sin Patrocinador i que finalitzava amb victòria local per 5-3. Per un ajustat 4-3 superava el Weed Ham United al Pico Pala TM en un partit on es confirmava la igualtat dels dos equips en la classificació. Relativa sorpresa en l’empat aconseguit per La Toscana davant Los Legends (1.-1) .