Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Sis dels trenta equips participants compten els seus partits per victòries.

PRIMERA DIVISIÓ

Victòria mínima per 1-0 de Los Charrua enfront a un  Tot Gos Zero Garviyy Records que ha començat la temporada amb uns resultats força discrets. El FC Fènix es veia superat pel Amigos de Zizou-High Times Vng per un clar 1-4. Segueix ferm l’Andamial CF que sumava la seva tercera victòria a l’imposar-se al Can Turky’s per 5.2. Molta igualtat en l’encontre Club Tennis Ribes – FC Rockeros amb triomf visitant per 4-5. Interessant enfrontament el protagonitzat pel Pizzeria Francesco i Finques Rius i que finalitzava amb 1-3 al marcador.

SEGONA DIVISIÓ A

Per un ajustat 3-4 s’imposava El Vilanoví a un combatiu Uzeda & Rojas FC en la segona victòria consecutiva dels visitants. Segueix sense sumar cap punt el Pamp Rojo – Nova Olivella que aquesta jornada es veia superat pel la Penya Ribes-Desguaces La Piña per 1-5. Clar triomf de la Penya Barcelonista Vilanova al superar per 4-0 al Atletico Perroflautas. Pel mateix marge de gols s’imposa el Masca Asociación al Veteranos CD Ribes (0-4). Còmoda victòria del Bar Tac enfront a l’Sporting Sitges en un partit que finalitzava amb el resultat de 7-1.

SEGONA DIVISIÓ B

Es manté líder de la categoria el Dream Team Luxury gràcies a la seva victòria enfront els Hooligans per 6-3. Primer triomf de la temporada per La Toscana que superava al Vilablau FC per 2-0. No podia mantenir la seva imbatibilitat el Pico Pala TM que es veia superat per Los Legends per un clar 1-5. També aconseguia la seva primera victòria el Weed Ham United desprès de superar al Sin Patrocinador FS per 1-5. Molta emoció en l’encontre Tapas Comedy Mir FC – Vilathletic on els locals s’imposaven per 5-4.