Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Sense grans sorpreses en aquesta segona jornada.

PRIMERA DIVISIÓ

Victòria per 5-3 del FC Rockeros, actual campió de Copa, davant un Pizzeria Francesco que venia de guanyar en la primera jornada de la competició. També s’apuntava els seus primers punts el Club Tennis Ribes que superava al Can Turky’s per un ajustat 3-4. Comoda victòria del Andamial CF que s’imposava al Amigos de Zizou-High Times VNG per 1-5. Repartiment de punts en l’encontre Tot Gos Zero Gravity Records – FC Fènix que finalitzava amb el resultat de 2-2. L’encontre més interessant de la jornada enfrontava al Finques Rius i a Los Charrua i es decantava a favor dels locals per 4-2. Després d’aquesta jornada encapçalen la classificació Finques Rius I Andamial CF que encara no han cedit cap punt dels disputats.

SEGONA DIVISIÓ A

Després de l’ajornament de la primera jornada es posava en marxa la competició en aquesta categoria on cinc dels seus equips aconseguien sumar els tres punts en joc. El resultat més contundent el trobem en l’encontre El Vilanoví – Pamp Rojo-Nova Olivella on els locals s’imposaven per un inapel•lable 11-3. Debut en la competició del Sporting Sitges amb derrota davant del Uzeda&Rojas FC (ex-FCNG Bol) per 1-4. El recentment ascendit Masca Asociación aconseguia imposar-se al Bar Tac amb certa comoditat (5-1). Més igualat va resultar l’enfrontament entre Atletico Peroflautas i Veteranos CD Ribes on els visitants aconseguien el triomf per 1-3. També va resultar força disputat l’encontre entre Peña Ribes Desguaces La Piña i Penya Barcelonista Vilanova que finalitzava amb victòria local per 2-0. Comparteixen liderat El Vilanoví, Masca Asociación, Uzeda&Rojas FC, Veteranos CD Ribes i Penya Ribes Desguaces La Piña.

SEGONA DIVISIÓ B

Per un ajustat 3-4 aconseguia el Tapas Comedy Mir FC imposar-se a un Weed Ham United que ha començat la temporada amb dues derrotes consecutives. També per la mínima (4-3) superava Los Legends al Sin Patrocinador FS en un encontre marcat per la igualtat. Clar triomf del Pico Pala TM enfront del Vilablau FC per un ampli 1-7 que ve a reflectir l’estat de forma dels dos equips en aquest inici de la temporada. Finalitzava en taules (5-5) el partit disputat entre Hooligans i La Toscana i que significa el segon empat consecutiu pels locals. Bon inici de temporada pel Dream Team Luxury que sumava tres nous punts al superar al Vilathletic per un clar 2-7. Encapçalen la classificació Pico Pala TM i Dream Team Luxury.

Resultats 1a Divisió  Jornada 2

Resultats 2a Divisió A  Jornada 2

Resultats 2a Divisió B   Jornada 2