Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Finques Rius (19-20)

Les pluges de dimarts marquen la primera jornada de la competició.

SEGONA DIVISIÓ A

La forta pluja que, poc abans de l’inici dels encontres, deixava impracticables els terrenys de joc motivava l’ajornament dels partits corresponents a la Segona Divisió A. La data prevista per la recuperació dels mateixos és el 3 de desembre.

SEGONA DIVISIÓ B

Bon debut del Sin Patrocinador FS que s’imposava al Vilablau FC per 2-0. Repartiment de punts entre Tapas Comedy Mir FC i Los Legends desprès de finalitzar l’encontre amb 1-1 al marcador. Duel de debutants el que enfrontava al Dream Team Luxury amb el Weed Ham United i que acabava amb victòria local per un ajustat 5-4. Finalitzava en empat (2-2) l’encontre que disputaven el  Vilathletic i el Hooligans en el debut d’aquests a la competició. El triomf més clar de la jornada l’aconseguia el Pico Pala TM que superava a La Toscana per un contundent 6-1.

PRIMERA DIVISIÓ

Tres primers punts de la temporada pel Andamial (Ex Miró Gràfic) que superava al FC Fènix per 2-0. Fins a 9 gols s’anotaven en l’encontre Club Tennis Ribes – Amigos de Zizou-High Times Vng on els visitants es feien amb la victòria per 3-6. Molts problemes va trobar el Pizzeria Francesco per superar al Can Turky’s en un igualat encontre que finalitzava amb el resultat de 2-1. Los Charrua mostraven un bon nivell de joc al superar al FC Rockeros, debutant en la categoria, per 4-1. Tranquil debut de l’actual campió de la competició, Finques Rius, que superava al recent ascendit Tot Gos-Gravity Records per 4-0.

Resultats 1a Divisió Jornada 1

Resultats 2a Divisió B Jornada 1