Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

futbol-7

 

La sala polivalent del Complex Municipal de Futbol de Vilanova i la Geltrú va ser escenari ahir, dijous 18 de maig, del lliurament de trofeus als millors equips de la Lliga 16-17 i del sorteig dels aparellaments per la competició de Copa.

Van recollir el seu premi els equips Pista Cero-El Racó d’en Pinilla , Alimentación Coch-Los Charrua i Policlinic-Bocana Harbourd Sitges  de Primera Divisió, Restaurant Casablanca, FCNG Bol i Viromet de Segona A i Bar El Rinconcito, Nottingham Prisa i Penya Barcelonista Ribes de Segona B. El trofeu Joc Net, que premia a l’equip amb menys targetes de cada categoria, va ser per Amigos de Zizou (Primera Divisió), Atletico Perroflautas (Segona Divisió A) i Restaurant Can Tabaco (Segona Divisió B).

El lliurament dels trofeus va anar a càrrec del senyor Francisco Castillo membre de la Comissió Directiva del Consell Esportiu del Garraf.

A continuació es va portar a terme el sorteig del quadrant de la competició de Copa. Aquesta competició que comptarà amb la participació de 27 equips te previst el seu inici el proper dia 22. Podeu consultar el resultat d’aquest sorteig a través de l’enllaç que adjuntem.

 

Calendari Copa

Imatges