Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

futbol-7

 

Quatre partits no disputats desllueixen la darrera jornada de Lliga.

 

Primera Divisió

Victòria del Club Tennis Ribes enfront al Racó de les Cols per 4-2. Inesperada derrota del Finques Rius que es veia superat per Amigos de Zizou per un ajustat 1-2. Manté la segona plaça de la taula el Alimentación Coch – Los Charrua malgrat caure en aquesta darrera jornada davant el Miró Gràfic Cubelles per 3-1. No reunia prous jugador el Mon-Bus per enfrontar-se al Can Turky’s fet  que comportava la victòria dels visitants i la corresponent sanció pels locals. Tot i presentar-se els dos equips no es podia disputar l’encontre Pista Cero-El Racó d’en Pinilla – Policlinic-Bocana Harbour Sitges  al trobar-se indisposat un jugador de l’equip visitant i quedar-se amb menys jugadors que els permesos en la normativa. Jornada de descans pel Bar La Penya Sitges.

 

Segona Divisió A

Tres nous punts pel Fènix FC que en un disputat encontre s’imposava al Tot Gos & Zero Gravity Records per 2-3. No es presentava a disputar el darrer encontre de la temporada el Serranito-Iturat Bicicletes fet que suposava el triomf del Viromet per 0-5 i la sanció que marca la normativa pels locals. Còmode triomf del Restaurant Casablanca, campió de la categoria, que vencia per 5-1 al Atletico Perroflautas. Renyit encontre el disputat entre FCNG Bol i Penya Ribes que va finalitzar amb el resultat de 4-3.  Descansaven UD Frente Escorxador i Pestaño Pinturas.

 

Segona Divisió B

Amplia victòria de la Penya Barcelonista Ribes davant l’Steaua Vilanova per un contundent 11-4. No es presentava el Patates Fregides BH a disputar l’encontre que havia de disputar enfront el Nottingham Prisa. Victoria de la UD Pico Pala en el partit que s’enfrontava al Frankfurt El Surtidor per 3-7. No reunia prous jugadors el Running Filipides FC per jugar el partit que tenia previst davant el Recanvis Castañeda-Neumaticos Garcia. Vuitè triomf de la temporada  pel CE Nova Olivella que es desfeia del Restaurant Can Tabaco per 2-5. En el partit disputat dijous, Luke Tubito Team – Bar El Rinconcito, triomf pels visitants per un contundent 2-10.

 

Resultats i classificacions Primera Divisió

Resultats i classificacions Segona Divisió A

Resultats i classificacions Segona Divisió B