Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

 

L’ajornament dels partits de dimecres nota destacada de la setmana.

 

Primera Divisió

 Desprès de l’aturada de Tots Sants es reprenia la competició amb un interessant Pista Cero-El Racó d’en Pinilla – Alimentación Coch Los Charrua que finalitzava amb una ajustada victòria dels actuals campions per 4-3 amb hat trick d’Angel Calvo per part dels locals. També sumava la seva segona victòria el Miró Gràfic Cubelles que superava al recent ascendit Bar Granja TAC per 1-2. Un altre equip que ha guanyat els dos primers  partits de la temporada és el Finques Rius que aquesta jornada es desfeia, amb tres gols d’Albert Pérez, del  Can Turky’s per un clar 1-5. Inesperada derrota del Bar La Penya Sitges que es veia superat per el FC Raconet (ex Racó de les Cols) per 4-1. En un encontre amb poc moviment al marcador, un solitari gol d’Antonio Navarro  servia a Amigos de Zizou per imposar-se a un FCNG Bol que ha començat la temporada notant molt el canvi de categoria.

 

Segona Divisió A

 Encapçala la classificació d’aquesta categoria el Club Tennis Ribes que aquesta setmana, tot i presentar-se amb només 7 jugadors, sumava la seva segona victòria al superar al Monbio Naturvila per 2-5. Contundent triomf del Fènix FC que s’imposava al Pestaño Pinturas per 1-7 amb tres gols de jugador visitant David Granados. Igualat enfrontament el que van disputar Bar El Rinconcito i  Viromet i que finalitzava amb empat (3-3). També hi va haver repartiment de punts en el partit Nottingham Prisa – Atletico Perroflautas ja que aquest finalitzava amb el resultat de 2-2 i servia als dos equips per sumar el seu primer punt de la temporada. No es movia el marcador en l’enfrontament Penya Ribes – Tot Gos & Cero Gravity Records (0-0) fet que permetia als dos equips continuar invictes aquesta temporada.

 

Segona Divisió B

 Els encontres Restaurant Can Tabaco – Pico Pala TM i Steaua Vilanova – Veteranos CD Ribes,previstos per la jornada de dimecres,  s’havien d’ajornar al restar tancades les instal·lacions aquell dia. Aquests partits han estat programats pel proper 4 de desembre.  Un hat trick de Prat facilitava el triomf (1-5) del Nou Sin Perdon davant La Toscana i servia als de Ribes per passar a encapçalar la classificació en solitari. Fins a cinc jugadors del Bar Mari aconseguien marcar un gol en el partit que els va enfrontar al UD Frente Escorxador i que va finalitzar amb un 5-2 al marcador. Primers punts de la temporada pel Running Filipides que en un igualat partit s’imposava al Jagger Rangers per la mínima (3-2) Jornada de descans pel CE Nova Olivella.