Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

 

Imatge: Masca Asociación

Finques Rius, FC Rokeros i Masca Asociación , campions de les seves respectives categories.

PRIMERA DIVISIÓ

Per un clar 4-0 s’imposava el Club Tennis Ribes al FC Raconet fet que permetia als locals finalitzar la competició en quarta posició. Quinzena victòria de la temporada pel Finques Rius que superava al cuer de a categoria, FCNG Bol, per 3.1. Contundent triomf del Can Turky’s davant el Miró Gràfic Cubelles per 1-8 que servia als visitants per salvar, in-extremis, la categoria. Queia a les places de descens el Pista Cero que en aquesta darrera jornada era derrotat pel Kirolbet – Los Charrua per 2-6. Interessant punt aconseguit pel Amigos de Zizou que empatava (1-1) amb el Bar la Penya Sitges – Pizzeria Francesco i aconseguia mantenir-se una temporada més a primera divisió.

 

SEGONA DIVISIÓ A

Lamentar l’exclusió de la competició del Aston Birra que a manca d’una jornada complia el seu tercer partit sense presentar-se i per tant s’aplicava allò que estableix la normativa. Tres nous punts pel Pamp Rojo que superava al Vilathletic per 3-1 i acaba la temporada en la part mitja de la taula. S’asseguraven el títol  els debutants del FC Rokeros que en aquesta darrera jornada es desfeia del Atletico Perroflautas per un clar 7-1. Repartiment de punts en l’encontre Penya Ribes Desguaces La Piña – Penya Barcelonista Vilanova que finalitzava amb un 4-4 al marcador. Ajornat , a petició del dos equips, el partit Bar El Rinconcito – Veteranos CD Ribes.

 

SEGONA DIVISIÓ B

Un gol a les acaballes del partit donaven un punt a Los Legends que, en un igualat encontre, signaven taules davant a La Toscana (4-4). Emocionant i intens enfrontament el que van disputar el Nou Sin Perdón i El Vilanoví i que finalitzava amb victòria visitant per un ajustat 3-4. Poca resistència va trobar el Pico pala TM per imposar-se al Can Tabaco en un encontre que finalitzava amb un inqüestionable 7-0.

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B