Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Veteranos CD Ribes

El campió de Segona A encara per decidir a manca de la darrera jornada.

 

PRIMERA DIVISIÓ

Tercera victòria de la temporada pel FCNG Bol, cuer de la categoria, que superava contra pronòstic al Club Tennis Ribes per 4-2. Ajustat triomf del Bar la Penya Sitges-Pizzeria Francesco davant el FC Raconet (1-2) en un encontre on cal lamentar el comportament de dos jugadors de equip local que van ser expulsats per doble amonestació. Repartiment de punts entre Amigos de Zizou i Pista Cero desprès de finalitzar el partit amb un 4-4 al marcador. S’assegurava el segon lloc a la classificació el Kirolbet-Los Charrua després d’imposar-se al Miró Gràfic Cubelles per 4-2. No aconsegueix sortir de les places de descens el Can Turky’s que aquesta penúltima jornada es veia superat pel Finques Rius per un clar 4-9.

 

SEGONA DIVISIÓ A

Destacar en aquesta categoria l’ajornament , a demanda dels equip implicats, dels partits Penya Barcelonista Vilanova . Tot Gos Zero Gravity Records i Vilathletic – Penya Ribes Desguaces La Piña. Tampoc es disputava l’encontre Aston Birra – FC Rokeros per incompareixença dels jugadors locals fet que els deixa, a manca de la confirmació del Comitè de Competició, exclosos de la competició. Es complien les previsions en el partit Atletico Perroflautas – Bar El Rinconcito on els visitants es feien amb els tres punts a l’imposar-se per 1-3. Còmoda victòria del Veteranos CD Ribes davant el Pamp Rojo per un inapel·lable 7-2.

 

SEGONA DIVISIÓ B

Los Legends, amb només 5 jugadors, encaixaven la derrota més contundent de la temporada (13-1) a mans del Masca Asociación, virtual campió de la categoria. Per un ajustat 5-4 superava el Bar Mari al Pico Pala TM  en un enfrontament on va predominar l’esportivitat dels dos equips. Inesperades taules (2-2) en l’encontre Can Tabaco – Nou Sin Perdón on els visitant es jugaven part de les seves opcions d’aconseguir la segona plaça que dona accés a l’ascens de categoria. Suspesos els encontres programats amb els dos equips exclosos de la competició.

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B