Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Finques Rius (Plantilla 17/18)

El Finques Rius cada cop més a prop de revalidar el títol de Primera

Primera Divisió

Repartiment de punts entre el Can Turky’s i el Club Tennis Ribes  (4-4) que manté als locals en una de les dues places de descens. Inesperada ensopegada del Bar la Penya Sitges-Pizzeria Francesco que es veia superat pel Pista Cero per un ajustat 1-2. Tampoc aconseguia sumar cap punt el Miró Gràfic Cubelles que queia derrotat enfront el FC Raconet per 3-2. Nova victòria del Finques Rius que superava a Amigos de Zizou per 2-6, amb hat trick de  A. Pérez,   i queda a un pas de revalidar el títol de campió. Sorprenent empat del Kirolbet-Los Charruas que contra tot pronòstic no aconseguien superar al FCNG Bol (3-3).

Segona Divisió A

No aconseguia reunir suficients jugadors el Pamp Rojo per disputar l’encontre que havia de jugar amb l’Atletico Perroflautas fet que comportava el triomf local pel 5-0 i la corresponent sanció pels visitants. La mateixa circumstància es donava en l’encontre Aston Birra – Veteranos CD Ribes tot i que en aquest cas era l’equip local el que perdia el partit i era sancionat. Manté el liderat de la categoria, per millor goal average particular, el FC Roqueros que aquesta jornada superava àmpliament al Vilathletic per un contundent 0-9. Segueix amb opcions al títol el Tot Gos Zero Gravity Records que no trobada molta resistència per superar al Penya Ribes Desguaces La Piña per un clar 1-7. Molt més igualat va resultar l’enfrontament entre la Penya Barcelonista Vilanova i el Bar El Rinconcito que finalitzava amb triomf dels visitants per un ajustat 3-4.

Segona Divisió B

Tercera incompareixença del CE Nova Olivella en el que portem de temporada i que suposa l’exclusió d’aquest equip de la competició. Aquest fet comporta l’anul·lació de tots els resultats d’aquest equip en els partits de la segona volta tal i com ja es va fer amb l’Steaua Vilanova exclòs, pel mateix motiu, fa unes jornades. Victòria de El Vilanoví enfront a Los Legends per 7-2 , amb tres gols de local S.León, que permet a l’equip de J.A. Hernández mantenir totes les opcions a les places d’honor. No fallava el líder de la categoria, Masca Asociación , que sumava tres nous punts després de superar al Can Tabaco per un clar 0-4. Ajornat , d’acord amb els dos equips, el partit La Toscana – Nou Sin Perdón.

 

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B