Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

ce-nova-olivella

Imatge: CE Nova Olivella

Pista Cero-El Racó d’en Pinilla i Restaurant Casablanca recuperen el liderat de les seves respectives  categories

 

Primera Divisió

Nova derrota pel Bar La Penya Sitges que aquesta setmana es veia superat per Amigos de Zizou per un ajustat 3-4. Perd el liderat el Policlinic-Harbour Bocana Sitges que queia derrotat davant Miró Gràfic Cubelles per 2-1. També es decidia per la mínima l’enfrontament Finques Rius – Can Turky’s amb victòria local per 3-2. Idèntic resultat es donava en l’encontre Club Tennis Ribes – Alimentación Coch-Los Charrua i privava als visitants acostar-se al liderat. El gran beneficiat de la jornada és el Pista Cero-El Racó d’en Pinilla que recupera el primer lloc de la taula després d’imposar-se, amb més dificultats de les previstes, al Mon·Bus per 2-3. Jornada de descans pel Racó de les Cols.

 

Segona Divisió A

Tres gols de David Granados facilitaven la victòria del Fènix FC enfront la UD Frente Escorxador per 2-4. S’allunya de les places de descens el Penya Ribes desprès de superar al Serranito-Iturat Bicicletes per 2-4. Per la mínima, 3-2, es decidia el partit Tot Gos & Zero Gravity Records – Atletico Perroflautas, dos equips instal·lats a la part tranqui-la de la classificació. Amplia victòria del Viromet enfront al Pestaño Pinturas al que s’imposava per 1 a 7. En el partit més interessant de la jornada , s’enfrontaven els dos primers classificats, el Restaurant Casablanca s’imposava al FCNG Bol per 2-0 i recuperava el lideratge de la categoria. Descans pel UD La Resaca.

 

Segona Divisió B

Tres nous punts per Steaua Vilanova que superava al UE Pico Pala per 8-4. Sisena victòria de la temporada pel Running Filipides FC al imposar-se al CE Nova Olivella per 2-1. Continua la bona marxa de la Penya Barcelonista Ribes que aquesta setmana derrotava al Patates Fregides BH per 6-1. Més clara , encara, va estar la victòria del Nottingham Prisa enfront al Recanvis Castañeda-Neumaticos Garcia al que superava per 8-1. Finalitzava en taules (2-2) l’enfrontament Luke Tubito Team – Restaurant Can Tabaco. Tancava la jornada l’encontre Frankfurt El Surtidor – Bar El Rinconcito amb triomf visitant per 1-5.

 

Resultats i classificacions Primera Divisió

Resultats i classificacions Segona Divisió A

Resultats i classificacions Segona Divisió B