Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

El FC Rokeros lider provisional de Segona A per millor goal-average particular amb el Tot Gos Zero Gravity Records.

 Primera Divisió

Novena victòria de la temporada pel Kirolbet Los Charrua que superaven al Can Turky’s per 4-10 i s’afiancen en el segon lloc de la classificació. Important triomf de Amigos de Zizou que, gràcies al 3-4 que aconseguia davant el FCNG Bol, s’allunya de les places de descens. Cada cop més a prop de revalidar el títol es troba el Finques Rius que en aquesta catorzena jornada s’imposava al FC Raconet per 4-2. Gran moment de forma el que està demostrant el Bar La Penya Sitges- Pizzeria Francesco que dilluns es desfeia del Miró Gràfic Cubelles per 3-5. Taules (3-3) en l’encontre Club Tennis Ribes – Pista Cero que tots dos equips van disputar sense canvis en les banquetes.

Segona Divisió A

Es manté fora de les places de descens el Atletico Perroflautas després de superar a l’Aston Birra per un ajustat 2-1. Es despenja de la part alta de la classificació la Penya Barcelonista Vilanova que aquesta setmana queia derrotat davant els Veteranos CD Ribes per 2-0. Moltes més dificultats de les previstes es va trobar el Bar El Rinconcito que només va poder derrotar al Vilathetic per la mínima (4-3). Segueix el FC Rokeros com a líder provisional de la categoria, supera per  goal-average particular al seu immediat perseguidor, després d’imposar-se aquesta setmana  a la Penya Ribes-Desguaces La Piña per 3-1. Poca resistència va presentar el Pamp Rojo que, amb només 5 jugadors,  es veia clarament superat pel Tot Gos Zero Gravity Records (3-10).

Segona Divisió B

Una jornada més trobem a El Vilanoví en les places d’honor de la categoria gràcies als tres punts que sumava davant al Can Tabaco al que guanyava per un clar 4-0. Tampoc fallava el Masca Asociación, líder d’aquesta Segona B, que es desfeia del Bar Mari per un contundent 9-3. Manté totes les opcions el Nou Sin Perdon que, tot i haver disputat un partit menys, es troba a tres punts del primer classificat gràcies a la victòria d’aquesta setmana davant el CE Nova Olivella per un inapel·lable 8-2. Repartiment de punts en l’encontre Los Legends – Pico Pala TM que finalitzava amb empat a tres. No es podia disputar el partit Steaua Vilanova – La Toscana per incompareixença del l’equip local que es pot veure exclòs de la competició.

 

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B