Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Bar La Penya Sitges – Pizzeria Francesco

Meritori empat del Bar La Penya Sitges – Pizzeria Francesco davant el líder de Primera.

Primera Divisió

Inesperat i meritori empat aconseguit pel Bar la Penya Sitges-Pizzeria Francesco davant el Finques Rius, actual líder de la categoria, en un disputat encontre que finalitzava amb 3-3 al marcador. També es donaven taules (2-2) en l’enfrontament Pista Cero – Miró Gràfic Cubelles  tot i la gran diferència que hi ha  a la classificació entre els dos equips. El tercer empat de la setmana es donava en el partit FC Raconet – FCNG Bol (3-3). La victòria més clara de la categoria en aquesta tretzena jornada la protagonitzava Amigos de Zizou que s’imposava per 4-0 al Can Turky’s. Inesperada derrota del Kirolbet Los Charrua que queien derrotats per la mínima enfront el Club Tennis Ribes per 2-3.

 

Segona Divisió A

Cop d’efecte protagonitzat pel FC Rokeros que s’imposava al Tot Gos Zero Gravity Records per 3-5 i passen a compartir el liderat d’aquesta categoria. Sorprenent ensopegada del Bar El Rinconcito que es veia superat per la Penya Ribes Desguaces La Pinya en un encontre amb molt pocs gols (1-0). Clara victòria dels Veteranos CD Ribes que superaven al Vilathetic per 0-5. Més dificultats de les que es podien preveure va trobar la Penya Barcelonista Vilanova per imposar-se al Atletico Perroflautas per un ajustat 1-0. Amb només 5 jugadors aconseguia l’Aston Birra arrancar un meritori empat davant el Pamp Rojo (6-6) en un partit on va destacar el hat-trick del jugador local P.V. Verduga.

 

Segona Divisió B

Demostrant una jornada més el bon moment que esta passant l’equip, el Nou Sin Perdón es desfeia del Pico Pala TM per un clar 1-6. No reunia suficients jugadors l’Steaua Vilanova per disputar l’encontre que l’havia de enfrontar al CE Nova Olivella fet que comportava el triomf dels locals i la corresponent sanció pels visitants que queden a un pas de la desqualificació. Sense problemes pel Masca Asociación, nou líder de la categoria, per superar a La Toscana per un contundent 2-9. La gran sorpresa de la jornada anava a càrrec del Bar Mari que, amb quatre gols de J. Ruiz i contra tot pronòstic,  s’imposava a El Vilanoví per un inesperat 7-2. Los Legends sumaven la seva tercera victòria de la temporada després de superar al Can Tabaco per 1-2.

 

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B