Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Finques Rius (Temp. 17/18)

Liderat ferm a Primera i molt disputat a la resta de categories.

Primera Divisió

Nou pas del Finques Rius per revalidar el títol després de superar, en aquesta onzena jornada, al Miró Gràfic Cubelles per 1-3. Aquest resultat i la victòria del Kirolbet Los Charrua davant El Raconet (1-3) situa, de nou,  a l’equip de Walter Silva en el segon lloc de la classificació. S’allunya de les places de descens el Pista Cero que superava per un ajustat 4-3 al FCNG Bol. Per la seva banda  el Bar La Penya Sitges-Pizzeria Francesco es manté en la part tranquil·la de la taula gràcies als tres punts aconseguits enfront al Can Turky’s en un encontre que finalitzava amb 4-1 al marcador. Repartiment de punts entre Amigos de Zizou i Club Tennis Ribes (1-1) que no serveix a cap dels dos equips per escalar llocs en la classificació.

Segona Divisió A

L’empat entre FC Roqueros i Bar El Rinconcito (3-3) combinat amb el triomf, per la mínima, del Tots Gos Zero Gravity Records enfront als Veteranos CD Ribes (5-4) ha comportat un canvi en el liderat d’aquesta categoria i manté oberta la lluita per les places d’ascens. Tres nous punts per la Penya Ribes Desguaces La Piña  que s’imposava al Atletico Perroflautas per un ajustat 3-2. El duel entre Vilathletic i l’Aston Birra, els dos equips que ocupen de moment la cua de la classificació, es decantava a favor dels visitants per 1-3. Taules (4-4) entre  la Penya Barcelonista Vilanova i Pamp Rojo dos equips que ocupen la part tranquil·la de la classificació.

Segona Divisió B

 Jornada molt moguda en aquesta categoria que ha vist com el triomf de El Vilanoví, que superava àmpliament al CE Nova Olivella per 0-5, combinat amb el resultat del partit Nou Sin Perdón – Steaua Vilanova , victòria local i  1 punt de sanció pels visitants al no presentar suficients jugadors, i l’inesperat empat del Masca Asociación amb el Pico Pala TM (3-3) comportava un canvi de lideratge. La Toscana aconseguia sumar un imprevist empat a la seva classificació al signar taules amb el Can Tabaco (2-2) després d’un igualat encontre. Segona victòria de la temporada pel  Bar Mari que s’imposava a Los Legends per 5-1 en un partit que els locals afrontaven sense canvis en la banqueta.

 

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B