Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

La sala polivalent del Complex Municipal de Futbol de Vilanova i la Geltrú va ser escenari ahir, dijous 17 de maig, del lliurament de trofeus als millors equips de la Lliga 17-18 i del sorteig dels aparellaments per la competició de Copa.

Van recollir el seu premi els equips  Finques Rius, Miró Gràfic Cubelles i Pista Cero-El Racó d’en Pinilla  de Primera Divisió, Viromet, Club Tennis Ribes i Bar El Rinconcito de Segona A i Veteranos CD Ribes, Running Filipides i Steaua Vilanova de Segona B.

El trofeu Joc Net, que premia a l’equip amb menys targetes de cada categoria, va ser per Pista Cero-El Racó d’en Pinilla (Primera Divisió), Club Tennis Ribes (Segona Divisió A) i Restaurant Can Tabaco (Segona Divisió B).

També van estar guardonats els màxims golejadors de cada una de les divisions: Albert Pérez (Finques Rius) , Jordi Pérez (Club Tennis Ribes) i Nicolae Lacatus (Steaua Vilanova)

El lliurament dels trofeus va anar a càrrec del senyor Francisco Ruiz, regidor d’esports de l’Ajuntament de Canyelles i membre de la Comissió Directiva del Consell Esportiu del Garraf.

A continuació es va portar a terme el sorteig del quadrant de la competició de Copa  que comptarà amb la participació de 25 equips i te previst el seu inici el proper dia 21.

En la primera ronda destaca l’enfrontament entre Finques Rius i Miró Gràfic Cubelles , campió i sotscampió de Primera Divisió respectivament.

Podeu consultar el resultat del sorteig a través d’aquest enllaç

QUADRE D’HONOR LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (2017/2018)