Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Nou Sin Perdón

A Segona Divisió B, el Nou Sin Perdón acaba amb la imbatibilitat del Masca Asociación

Primera Divisió

No aconseguia reunir suficients jugadors el Bar La Penya Sitges-Pizzeria Francesco per disputar el seu partit davant el Kirolbet-Los Charrua fet que comportava el triomf d’aquests darrers i la corresponent sanció pels de Juanjo Valbuena. Amb un inusual empat a zero finalitzava l’encontre Can Turky’s – Pista Cero, dos equips que, amb aquest resultat, segueixen empatats a la classificació. Moltes més dificultats de les previstes, pels llocs que ocupen a la taula, presentava el FCNG Bol que només va poder ser superat pel Miró Gràfic Cubelles per un ajustat 3-4. Triomf previsible del Finques Rius, líder de la categoria, davant del Club Tennis Ribes per 4-7. Igualat enfrontament el que protagonitzaven Amigos de Zizou i FC Raconet que finalitzava amb victòria visitant per la mínima (1-2).

Segona Divisió A

Victòria per la mínima (1-2) del FC Rokeros davant el Veteranos CD Ribes, en un igualat encontre, que manté als visitants en les places d’honor de la categoria. Tres nous punts pel Bar El Rinconcito després de superar per un còmode 0-5 al Pamp Rojo. Igualat encontre el que van disputar la Penya Barcelonista Vilanova i el Vilathletic amb triomf local per un ajustat 4-3. Amplia victòria del Tot Gos Zero Gravity Records davant el Atletico Perroflautas per 3-10 que permet als visitants seguir optant a les places d’ascens. Amb 2-4 al marcador finalitzava el partit Aston Birra – Penya Ribes-Desguaces La Piña que permet als visitants allunyar-se de la cua de la classificació.

Segona Divisió B

Jornada incompleta en aquesta categoria. Dels cinc partits programats per aquest dimecres només se’n van poder disputar dos. Dos més van estar ajornats i un suspès al no presentar-se un dels dos equips. Dels partits disputats destacar la primera derrota del Masca Asociación que es va veure superat pel Nou Sin Perdón en un partit molt igualat i en el que els Ribes es feien amb la victòria per un mínim 0-1. Repartiment de punts en l’altre partit jugat aquesta jornada i que enfrontava a El Vilanoví i Pico Pala TM (3-3). Nova sanció pel CE Nova Olivella que no presentava el nombre mínim de jugadors per enfrontar-se al Can Tabaco fet que comportava 3 nous punts per l’equip local (5-0). Ajornats per acord dels equips implicats els partits Los Legends – Steaua Vilanova i Bar Mari – La Toscana.

 

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B