Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Penya Barcelonista Vilanova

Finques Rius, Bar El Rinconcito i Masca Asociación encapçalen les seves respectives categories al finalitzar la primera volta de la competició.

Primera Divisió

Victoria del Miró Gràfic Cubelles enfront el Can Turky’s (2-4) que deixa als locals en zona de descens i manté als de Cubelles en la lluita per les places d’honor. Inesperada derrota del Kirolbet-Los Charrua que es veien superats pel Pista Cero per un ajustat 1-2. Repartiment de punts entre Amigos de Zizou i Bar La Penya Sitges – Pizzeria Francesco desprès de finalitzar el seu encontre amb empat (1-1). També finalitzava en taules l’enfrontament FC Raconet – Club Tennis Ribes (2-2) on els visitants acabaven amb sis jugadors.  La lògica s’imposava en el partit FCNG Bol – Finques Rius i el líder de la categoria es feia amb el triomf per 3-6 destacant els 4 gols de A.Perez.

 

Segona Divisió A

La contundent victòria del FC Rokeros, amb hat-trick de M.Santiago, davant l’Atletico Perroflautas per 0-7, manté una jornada més als visitants en la part alta de la classificació. Nova derrota de l’Aston Birra que aquesta setmana es veia superat pel Tot Gos Zero Gravity Records per 0-3 en un partit on els locals només van poder presentar 6 jugadors. Igualat partit entre Penya Barcelonista Vilanova i Penya Ribes.Desguaces La Piña, tots dos equips situats a la zona mitja de la taula, i que finalitzava amb el triomf local per 2-1. Inesperat repartiment de punts entre Vilathetic i Pamp Rojo que empataven a 2 en un encontre on els visitants es presentaven sense canvis. Moltes dificultats va trobar el Bar El Rinconcito per superar al Veteranos CD Ribes en un partit que finalitzava amb un ajustat 2-3 al marcador.

 

Segona Divisió B

No es podia disputar l’encontre El Vilanoví – Nou Sin Perdón al no presentar-se els visitants, fet que comporta la victòria pels locals i la corresponent sanció pel conjunt infractor. El mateix cas es donava en el partit Bar Mari – CE Nova Olivella on també era l’equip visitant el que no feia acte de presència al terreny de joc. Molt treballats van resultar els tres punts aconseguits pel Can Tabaco que s’imposava al Pico Pala TM per un ajustat 2-1. Abandona la cua de la classificació Los Legends desprès de superar a La Toscana per 3-5 en un encontre que els locals van dominar fins entrada la segona mitat. Segona derrota consecutiva de l’Steaua Vilanova que veia com el Masca Asociación li prenia el liderat després de superar-lo per 4-3 en el partit més interesant d’aquesta novena jornada.

 

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B