Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Bar El Rinconcito

Bar El Rinconcito i Tot Gos Zero Gravity Records lideren la Segona A després de 7 jornades.

 

Primera Divisió

Encapçala en solitari la classificació d’aquesta categoria el Finques Rius que s’imposava per 1-3 al Kirolbet Los Charrua, fins ara colider,  en un partit molt intens. Pòquer de gols de D. Alfaro en la victòria (3-5) del Miró Gràfic Cubelles enfront a Amigos de Zizou que va presentar més resistència de la esperada. Per un clar 4-0 superava el FC Raconet a un Pista Cero que una jornada més mostrava la seva irregularitat. Segona victòria consecutiva del Club Tennis Ribes, que de nou es presentava amb només 7 jugadors, davant el Bar La Penya Sitges-Pizzeria Francesco per 2-4. Nova derrota d’un vingut a menys Can Turky’s que queia derrotat davant el FCNG Bol per 1-4.

 

Segona Divisió A

Segueix ferm el Bar El Rinconcito que aconseguia la seva cinquena victòria al guanyar al Aston Birra per un contundent 1-7 amb hat-trick de K. Ricart. Per un ajustat 6-7 s’imposava el FC Rokeros a la Penya Barcelonista Vilanova en un partit que els locals van dominar durant la primera part però es van veure superats en la part final del mateix. Comparteix liderat d’aquesta divisió el Tot Gos Zero Gravity Records desprès de vèncer al Vilathletic per 1-5. Tres nous punts pel Pamp Rojo que sumava gràcies a la seva victòria davant la Penya Ribes Desguaces La Piña. Relativa sorpresa en l’encontre Atletico Perroflautas – Veteranos CD Ribes ja que els locals es feien amb els tres punts al guanyar per 3-0.

 

Segona Divisió B

Una jornada més l’Steaua Vilanova mostrava la seva fortalesa i es desfeia sense gaires problemes del Can Tabaco per 0-5. Continua la bona marxa del Nou Sin Perdón que aquesta setmana s’imposava al Bar Mari per 2-5. Clara victòria del Pico Pala TM que superava a La Toscana per un contundent 0-6. Repartiment de punts entre el CE Nova Olivella i Los Legends en un partit que va resultar més igualat de lo previst i finalitzava amb 3-3 al marcador. Sense cap dubte el partit més interessant d’aquesta jornada enfrontava a El Vilanoví i al Masca Asociación i es decidia a favor dels visitants per un ajustat 1-2.

 

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B