Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Kirolbet-Los Charrua

Kirolbet-Los Charrua i Finques Rius comparteixen liderat a Primera

 

Primera Divisió

Còmoda victòria del Kirolbet-Los Charrua davant el FCNG Bol per 1-4 que col·loca als visitants com a líders a la màxima categoria. Comparteix aquest lloc amb el defensor del títol, el Finques Rius , que aquesta jornada superava a Amigos de Zizou pel un clar 4-0. Inesperat empat del Miró Gràfic Cubelles que signava taules davant el FC Raconet en un encontre on els dos equips van mantenir la seva porteria a zero. Primera, i sorprenent, victòria del Club Tennis Ribes que, tot i tornar-se a presentar  sense canvis, superava al Can Turky’s per 5-2. Efímer ha resultat el lideratge del Bar la Penya Sitges-Pizzeria Francesco que dilluns era superat, contra tot pronòstic, per l’irregular Pista Cero per un ajustat 5-4.

 

Segona Divisió A

Més complicat del previst va resultar el triomf del FC Rokeros, únic equip invicte de la categoria,  davant el Vilathetic al que només va poder superar per un ajustat 2-1. Contundent victòria del Bar El Rinconcito enfront La Penya Barcelonista Vilanova, en un partit on els líders d’aquesta categoria superaven al seu rival per 7-2 amb hat-trick de M. Torlanda. Sorprenent repartiment de punt en el partit Veteranos CD Ribes – Aston Birra que finalitzava amb empat (2-2). També es repartien els punts el Pamp Rojo i l’Atletico Perroflautas en un partit on es van marcar fins a dotze gols (6-6). Segueix la bona marxa del Tot Gos Zero Garvity Records que sumava tres punts més a l’imposar-se a la Penya Ribes-Desguaces La Piña per 5-2.

 

Segona Divisió B

Una gran segona part de tot l’equip i els cinc gols marcats per J.Gallego van facilitar el triomf del Nou Sin Perdón davant La Toscana per un clar 7-2. Sisena jornada i sisena victòria d’un imparable Steaua Vilanova que aquesta setmana superava al Bar Mari per 4-1 amb hat.trick de N. Lacatus. Nou triomf del Masca Asociación que s’imposava al Can Tabaco per un 4-1 final. Segueix en places d’ascens el debutant El Vilanoví desprès de vèncer a Los Legends per un clar i contundent 2-9 amb quatre gols de A. Alcantara i tres de S. León. L’únic empat  en els partits disputats aquest dimecres  es donava en l’encontre Pico Pala TM i CE Nova Olivella que finalitzava amb 2-2 al marcador.

 

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B